Noile modele rack-abile sporesc flexibilitatea gamei de UPS-uri Eaton 5SC

110 vizualizari
Eaton si-a extins gama de UPS-uri line interactive
Distribuie pe

Eaton si-a extins gama de UPS-uri line interactive pentru a-i ajuta pe managerii din domeniul IT sa gaseasca cea mai buna optiune de protectie a serverelor pentru intreprinderile mici. Pe langa modelele Tower, gama 5SC include acum si modelele Rack si Rack/Tower (RT), cu puteri nominale intre 500 VA si 3 kVA. Gama flexibila ofera protectie intr-un design compact, fiabil si la preturi accesibile pentru a asigura functionarea in conditii de siguranta pentru o gama larga de aplicatii IT si industriale, precum servere, dispozitive de retea si de stocare si bancomate.

„In situatiile in care exista constrangeri legate de spatiu, poate fi dificil de integrat un UPS pentru a oferi protectia necesara. In acest sens, Eaton a dezvoltat gama 5SC, care este compatibila chiar si cu cele mai mici Rack-uri IT: modelele Rack 1000/1500 pot fi integrate in rack-uri cu o adancime de numai 500 mm. Modelele Tower cu design compact sunt si ele ideale pentru solutii integrate, precum automatele de bilete, chioscurile si bancomatele, acolo unde accesul la o sursa fiabila de alimentare este esential pentru a permite finalizarea in siguranta a tranzactiilor in curs. Asadar, aceasta gama pune in aplicare certificari CE si CTUV-US pentru a facilita implementarea globala de catre MOEM-uri si integratori”, declara Stephane Lacroix, director de produs in cadrul Eaton. 

Gama Eaton 5SC a fost proiectata pentru a permite o administrare si o monitorizare eficienta: toate modelele includ o interfata LCD, care afiseaza in timp real informatii importante despre starea UPS-ului, nivelul de incarcare in sarcina si nivelul de incarcare a bateriei, precum si alti parametri reglabili. Iesirea sinusoidala asigura compatibilitatea cu cele mai sensibile echipamente IT din prezent, iar sensibilitatea reglabila la forma de unda de intrare face UPS-ul adaptabil la medii specifice.

Toate modelele sunt echipate cu porturi USB si seriale, pentru a permite integrarea automata cu principalele sisteme de operare. In plus, modelele Rack si RT (in cazul carora UPS-ul poate fi montat in rack sau utilizat ca dispozitiv autonom) sunt prevazute si cu un slot optional pentru o cartela de administrare a retelei sau serial/releu pentru o mai buna comunicare. Introducerea acestui slot face modelele Rack si RT compatibile cu toate solutiile Eaton de administrare a retelei, precum si cu principalele medii virtuale VMware, RedHat, Citrix si HyperV. 

Pentru a reduce la minimum costurile si pentru a optimiza durata de viata a produsului, seria 5SC este echipata cu tehnologie ABM brevetata, care creste durata de viata a bateriei cu pana la 50% prin incarcarea acesteia numai atunci cand este necesar.

Pentru a afla mai multe despre gama 5SC, vizitati www.eaton.eu/5SC

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitati www.eaton.eu/powerquality si www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente stiri, urmariti-ne pe Twitter (@EatonIT) sau pe LinkedIn (Eaton EMEA).
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video