novapex

 

Noul InRow 30 kW, o solutie pentru racirea centrelor de date cu densitate mare de putere

Schneider Electric, 30kW InRow DX
vizualizari
 • Densitatea mai mare de putere într-un perimetru restrâns înseamnă mai mult spațiu pentru echipamentele IT
 • Eficiența îmbunătățită cu până la 30% reduce costurile operaționale și îmbunătățește eficiența utilizării resurselor energetice
 • Design-ul flexibil este ideal pentru modernizarea sau instalarea în cadrul centrelor de date deja existente

Schneider Electric, liderul transformării digitale a managementului energiei și automatizării, anunță extinderea portofoliului de soluții de răcire și lansează 30kW InRow™ DX. Disponibilă într-un format de rack de 300mm, această soluție specializată pentru răcirea centrelor de date oferă cel mai înalt nivel de eficiență din industrie și răspunde nevoii pentru răcire în centrele de date cu o densitate mare de putere.

Tendința de modernizare și consolidare a centrelor de date aduce cu sine nevoia pentru soluții care au o capacitate crescută de răcire și dimensiuni reduse, care sunt suficient de flexibile pentru a se adapta la sarcina reală a centrelor de date. Soluția 30kW InRow DX este ideală pentru centrele de date care trec printr-un proces de modernizare, pentru cei care au nevoie să integreze o soluție de răcire într-o structură deja existentă sau pentru orice sisteme în care spațiul pentru echipamente IT este limitat. Datorită dimensiunilor reduse, design-ului eficient din punct de vedere energetic și funcțiilor puternice, InRow DX este cel mai flexibil și mai predictibil sistem de răcire pentru noile generații de centre de date mici și mijlocii, precum și o opțiune potrivită pentru soluțiile IT de proximitate.

Printre beneficiile soluției 30kW InRow DX se numără:
•    Putere crescută de răcire: putere de răcire de până la 3 ori mai mare în comparație cu modelele precedente, ceea ce înseamnă că sunt necesare mai puține unități, economisind astfel spațiu.
•    Nivel ridicat de eficiență: soluția utilizează un compresor și o serie de ventilatoare eficiente din punct de vedere energetic pentru a reduce costurile operaționale și pentru a lăsa mai multă energie la dispoziția celorlalte echipamente IT.
•    Design flexibil: răspunde cu ușurință provocărilor de instalare și reduce cerințele de service.
•    Capacitate variabilă: Compresorul variabil Speed Drive vă permite să adaptați puterea de răcire la sarcina termică reală.
•    Compatibilitate cu EcoStruxure™: ușor de gestionat, permite o monitorizare de ansamblu a parametrilor și performanței echipamentului.

„Dacă sunteți în curs de consolidare, modernizare sau extindere a centrului dumneavoastră de date și întâmpinați provocări în a gestiona cerințele termice ale noilor servere, noua soluție flexibilă 30kW InRow DX este ideală,” spune Ben Smith, vice președinte al business-ului de soluții de răcire, Schneider Electric. „Compact, dar extrem de puternic, și cu un nivel de eficiență greu de depășit, noul 30kW InRow permite folosirea a mai puține unități, oferind aceeași capacitate de răcire.”

Găsiți aici mai multe informații despre the 30kW InRow DX, precum și despre întregul portofoliu Schneider Electric de soluții de răcire.

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019