O noua fuziune pe piata UPS-urilor: Legrand si Borri isi unesc fortele

121 vizualizari
Legrand_Bori
Distribuie pe

Legrand, specialistul global in infrastructuri electrice si digitale, isi consolideaza portofoliul de UPS-uri atat pe plan mondial, cat si pe plan local, anuntand semnarea unui joint venture cu Borri Group in mai 2017.

Intrat pe piata de UPS-uri in anul 2010, Legrand a efectuat de atunci 8 achizitii sau joint ventures cu companii producatoare de UPS-uri. Grupul Borri este specializat in UPS-uri pentru aplicatiile industriale si centre de date.

“Impreuna cu Borri, care s-a remarcat prin numeroase proiecte complexe gestionate, Legrand isi continua dezvoltarea strategica pentru solutii Data Center. Pe plan local, parteneriatul reprezinta o consolidare a portofoliului, prin completarea ofertei cu UPS-uri de mare putere, Legrand Romania oferind solutii complete pentru aplicatii IT si industriale”, a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.

Solutii integrate pentru Data Center
Dorinta Legrand de a-si completa oferta destinata Data Center-elor, pentru dotarea camerei tehnice (panouri de distributie si protectie Legrand, transformatoare si bara capsulata Zucchini MV) sau camerei septice (solutii de protectie si servere Minkels, PDU-uri inteligente Raritan, patch panels de fibra optica Legrand, solutii de management al cablurilor Cablofil) a reprezentat principalul argument strategic pentru intrarea pe piata sistemelor UPS. Legrand, jucator de top la nivel global, detine o oferta complexa pentru Centre de Date, de la cunoscute companii internationale care ofera servicii de cloud si hosting. 
Grupul Borri aduce in completarea ofertei Legrand sistemele UPS de mare putere, respectiv modulele redundante care pot produce pana la 1,6 MW intr-o singura unitate de UPS. Astfel, 8 module in paralel pot crea un sistem de 12,8 MW. Spre sfarsitul anului 2016, Borri a castigat proiectul Data Center-ului Gemini Tier III din Dublin, asigurand clientului, o companie americana IT cunoscuta la nivel mondial, nu mai putin de 44 MW de curent de rezerva prin UPS. De asemenea, Grupul Borri, tocmai a castigat prima faza a unui proiect de Data Center de 10 MW, pentru o mare companie internationala de comert online, in Coreea. Ambele proiecte au fost castigate datorita scalabilitatii modulare a UPS-urilor, eficientei ridicate, disponibilitatii ridicate de curent si a costului total de proprietate scazut (TCO).

Borri: expert in proiecte mari
Cu o vechime de 80 de ani, Borri are acum si extinderea internationala oferita de Grupul Legrand pentru a manevra proiecte si mai mari, pastrandu-si independenta si continuand sa isi vanda produsele prin canalele existente folosind brand-ul Borri.
Un astfel de proiect castigat de Borri in 2016 este furnizarea de 650 sisteme UPS AC si DC pentru Doha Metro, unul dintre cele mai mari proiecte in Orientul Mijlociu de livrare de UPS-uri industriale, administrate de Mitsubishi Heavy Industries. UPS-urile Borri vor alimenta sistemele de siguranta si urgenta pentru cel mai mare proiect de metrou pana in prezent (240 km de linii si 106 statii vor fi gata pentru campionatul mondial de fotbal din 2022).

Produse complementare si R&D (cercetare si dezvoltare) pentru toate proiectele
Pe viitor, produsele Borri care vor asigura sarcina critica in cladiri industriale, centre de date sau cladiri comerciale, vor fi insotite de sisteme complementare de distributie a curentului, interfata digitala si solutii de management al cablurilor de la Legrand. Portofoliul de proiecte Borri include de asemenea alimentarea cu UPS-uri AC si DC pentru centrala electrica si de desalinizare Shuqaiq din Arabia Saudita, proiectul pentru o instalatie plutitoare de gaz natural lichefiat (LNG) al celor de la Petronas din Malaezia, precum si centrala electrica si de desalinizare Mirfa din Abu Dhabi.
Poate cel mai remarcabil proiect pentru Borri a fost furnizarea de 240 de unitati UPS, insumand 30 MVA pentru Large Hadron Collider (Acceleratorul de hadroni) in CERN, Geneva, sustinand sistemele de siguranta si racire pentru acceleratorul de particule.
Aceasta asociere va permite companiilor Legrand si Borri sa-si unifice investitiile de cercetare si dezvoltare de noi produse pentru solutionarea problemelor alimentarii cu electricitate. Suntem deja mandri sa anuntam lansarea Keor HPE Legrand, un UPS trifazic premium de 60 pana la 200kW, produs de Borri conform specificatiilor Legrand, optimizat pentru aplicatii Data Center mici si medii.

*Eliot este programul lansat de Legrand in 2015 pentru a sustine dezvoltarea accelerata a Internet of Things in portofoliul sau de solutii. Ca rezultat al strategiei Grupului pentru inovatie, programul Eliot urmareste sa dezvolte solutii conectate cu beneficii pe termen lung pentru utilizatorii finali, precum si pentru profesionisti.
Pentru mai multe informatii despre programul Eliot puteti accesa link-ul: http://www.legrand.com/EN/eliot-program_13238.html

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video