Pregătiți-vă pentru orice sezon cu echipamentele potrivite de la Bricolaj Market

143 vizualizari
motocoasa
Distribuie pe

Se spune că omul gospodar își face vara car. Este celebra vorbă despre cum să fie românul pregătit pentru capriciile vremii și timpuriu să își achiziționeze cele necesare. Să nu omitem însă faptul că acum regăsim în comerț destul de simplu și rapid mai orice este nevoie pentru casă sau grădină. Bricolaj Market este în acest sens magazinul potrivit pentru orice gospodar sau pasionat de proiecte pentru casă și grădină.

 

Din lista de echipamente ce le veți găsi imediat disponibile aici se numără și o listă de motocoasa. Țevi și fitinguri, elemente pentru instalația termică sau chiar și unelte de mână sau motocultoare toate acestea demonstrează diversitatea de produse pe care o veți regăsi aici.

 

Motocoasa, bună de avut la casa omului

Despre motocoase știm că sunt utile pentru a menține grădina curată, fără iarbă în exces, fără buruieni. Cositul fără prea mult efort este realizat cu o motocoasă. Poate că pare banal, însă cositul la intervale de timp precise vă asigură și un gazon frumos, estetic, curat și sănătos. Nu suntem noi ca britanicii spre exemplu, minuțioși la cât de drept și uniform să fie gazonul, însă în mod clar ne preocupă cum arată curtea.

Cu tehnologia de partea noastră, cositul este mai ușor și mai eficient. Operațiunea este una necesară și poate fi una realizată în timp util, încât energia și timpul să vi le investiți și în alte proiecte de casă și grădină. Cât despre ce motocoasa să alegeți, lăsați asta în seama celor de la Bricolaj Market, să vă consilieze, dar și să vă ofere opțiuni dintre care să alegeți.

 

Ce motocoasa este potrivită

În fond, toate cele regăsite în comerț sunt potrivite. Printre cele mai căutate branduri sunt Ruris și Greenfield. Însă motocoasa potrivită vouă este cea care se pretează activității voastre. Motocoasa trebuie aleasă în funcție de suprafața ce trebuie lucrată, în funcție de buget și nu numai.

Există atât de multe variante, de la cele de umăr la cele alimentate clasic la priză sau cu acumulatori. Deși, în fapt, toate își fac treaba foarte bine, diferența o va face atât investiția inițială, cât și efortul depus de utilizator sau timpul în care finalizați cositul. Așadar, sunt câteva principii de urmărit aici, printre care:

  • Suprafața grădinii - spre exemplu în detrimentul unei mașini de tuns iarbă o motocoasă este preferată pentru că la suprafețe mici și medii este mai utilă. În plus, motocoasa este utilă și pentru a scăpa de buruieni, nu doar pentru a tăia iarba.

  • Cât costă și cât de ușor este de întreținut - cu motocoasă unul din avantaje este despre întreținerea ușoară și costurii de achiziții la nivel acceptabil.

  • Performanță - pentru suprafață mai mare de 200 de mp o motocoasă este mai obositor de utilizat. Asta pentru că are acoperire mai mică și va dura până când veți finaliza cositul. Performanța acestui echipament depinde însă de puterea motorului său.

La Bricolaj Market veți găsi disponibile variante de motocoase, de diferite tipologii și prețuri. Dacă nu știți ce să alegeți cei de la Bricolaj Market sunt dispuși să vă ajute, să vă consilieze. Achizițiile le puteți face și online, din magazinul online. Puteți plăți cu cardul, în rate, iar fiecare comandă aduce și puncte pe care, adunate, le puteți transforma în beneficii.

Motocoasa devine de mare ajutor când observați că în sezonul cald gazonul trebuie tuns și în grădină aveți de cosit buruiană. O investiție modică, dacă ne gândim la avantajele pe termen lung. Presupune întreținere destul de facilă. Descoperiți toate motocoasele disponibile chiar și acum, în plin sezon rece și nu întârziați să faceți această investiție.

 

Contact:

0738851885 / 0722515566 / 0721339889

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 54.285 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.031 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video