Proba de etanseitate si rezistenta a instalatiilor: acum cu sistemul modular de aparate de masura CAPBs de la AFRISO

832 vizualizari
Afriso CAPBs
Distribuie pe


Verificarea etanseitatii instalatiilor de gaze, incalzire in pardoseala sau de apa se poate face acum cu revolutionarul sistem modular de aparate de masura CAPBs®

Setul DPK 60-6/7 sens permite racordarea rapida la instalatie, generarea presiunii, estimarea volumului total al instalatiei si in final determinarea pierderii de presiune intr-un interval definit de timp. Totul cu cel mai precis senzor de presiune disponibil la ora actuala, cu compensarea variatiilor de temperatura si presiune atmosferica. Se pot efectua rapid si precis atat proba de etanseitate, cat si cea de rezistenta. 

Senzorii interschimbabili pentru diferitele domenii de presiune precum si medii de masurare (gaze sau lichide) ce se cupleaza la aceeasi unitate de baza permit acoperirea tuturor aplicatiilor cu o investitie minima.

Conectivitatea Bluetooth SMART cu orice telefon / tableta iOS sau Android, precum si cu aparate de masura portabile AFRISO (analizoare de gaze, manometre, termometre) permite afisarea instantanee a datelor precum si prelucrarea lor in rapoarte detaliate (inclusiv diagrama pierderilor).

Toate rezultatele, sub forma de rapoarte ce includ data / ora, locatia si alte date de identificare a instalatiei, pot fi arhivate pe micro card SD (si descarcate ulterior in PC), prin intermediul analizorului de gaze/manometrului AFRISO, datorita functiei "baza de date profesionala", usor de administrat.

Video: Cel mai profesional si versatil sistem modular de aparate de masura in domeniul instalatiilor: CAPBs® de la AFRISO. 100% Made in Germany. 

 

www.analizoaredegaze.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video