RAILF 2012 -Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator din Romania

50 vizualizari
railf 2012
Distribuie pe

Dupa cum bine stiti, Asociatia pentru Automatizari si Instrumentatie din Romania (A.A.I.R.), organizeaza, in perioada 8 - 10 mai 2012, cea de-a 2-a editie a evenimentului RAILF „Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator din Romania”, denumit in continuare RAILF 2012 (Expozitie si Simpozion), gazduit de Sala Palatului din Bucuresti. 

Managementul evenimentului este asigurat de ITS Events Management, companie specializata in organizarea de evenimente, consultanta, creatie si servicii logistice.

Avand o bogata experienta profesionala, de peste 21 de ani, A.A.I.R, asociatia profesionala nationala din domeniu, urmareste prin organizarea Targului de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator din Romania, sa relanseze aceste ramuri industriale in Romania, dupa criza ultimilor ani, si sa comunice catre specialisti, NOUTATILE, la zi, pe plan national si international.

Data fiind importanta acestui Eveniment, RAILF 2012 (Expozitie si Simpozion) se bucura de sprijinul Partenerilor RAILF: Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), Federatia de Petrol, Energie si Gaze (FedePEG), Asociatia Romana a Apei (ARA), Societatea Romana de Metalurgie (S.R.M.) si beneficiaza de o buna vizibilitate in media. 
In consecinta, Partenerilor nostri Media: Agenda Constructiilor, Mesagerul Energetic, Petroleum Industry Review, Romaqua, Technomarket, Tehnica Instalatiilor, T&T, Univers Ingineresc s-a alaturat si revista Market Watch.

La RAILF 2012 s-au inscris pana in prezent 26 de firme, atat la Expozitie, cat si la Simpozion. Firmele participante vin in fata dumneavoastra cu cele mai importante NOUTATI din domeniile automatizarilor si instrumentatiei. Inscrierile se desfasoara intr-un ritm alert, ca atare, va anuntam ca fata de comunicatul publicat in numarul din februarie al revistei Tehnica Instalatiilor, s-au mai inscris urmatoarele firme: ANKERSMID NV REPREZENTANTA, S.C. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER S.R.L., S.C. AUTOMATIC SYSTEMS S.R.L., S.C. BOSCH REXROTH S.R.L., S.C. ECAS ELECTRO S.R.L., S.C. GAS ALARM SERVICES S.R.L., PARKER HANNIFIN CO, YOKOGAWA EUROPE B.V. OLANDA Sucursala Romania.

Evenimentul are ca o componenta importanta Simpozionul RAILF 2012 (8 mai 2012), care este structurat pe urmatoarele cinci sectiuni:
1. Gestiunea optima a gazelor naturale si a petrolului prin automatizari & instrumentatie;
2. Gestiunea optima a energiei, prin automatizari & instrumentatie;
3. Gestiunea optima a apei prin automatizari & instrumentatie; 
4. Noutati in automatizari & instrumentatie aplicate in industria metalurgica; 
5. Noutati in domeniul aparaturii de laborator.

Pe marginea acestor prezentari au loc dezbateri asupra ultimelor noutati pe plan national si mondial.
Pornind de la acest context, organizatorii RAILF 2012 va invita sa participati la aceste sectiuni, in speranta identificarii unor noi punti de amplificare a colaborarii dintre furnizorii de echipamente si prestatorii de servicii in domeniile automatizarilor si instrumentatiei si utilizatorii acestora.

Pentru a valorifica excelenta oportunitate de a va informa mai detaliat asupra noutatilor din aceste domenii va asteptam la Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de laborator!!!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video