ROBO – primul robot aspirator pentru sistemele centralizate de aspirare

148 vizualizari
Aspiratoarele robot ROBO
Distribuie pe

Aspiratoarele robot, ce se mișcă singure prin casele sau birourile noastre, nu mai sunt demult o noutate. Dar până acum nu a apărut nici un model care să conlucreze cu sistemele centralizate de aspirare. Sistemele centralizate de aspirare sunt prezente pe piață de peste 100 de ani, chiar dacă in mediul rezidențial nu sunt atât de răspândite, pe cât ar merita. Un exemplu vechi de astfel de sistem este cel montat in Castelul Peleș, încă de la construcție.

2 in 1 sau 2 pentru 1?

Acum, avantajele roboților aspiratori și a sistemelor centralizate de aspirare pot fi combinate, prin ROBO. Acest robot aspirator face aceleași lucruri, ca un robot obișnuit: adică aspiră autonom asigurând curățenia in casă sau birou, fără să interfereze cu viața de zi cu zi.

Doar că ROBO mai vine cu un avantaj: modelul KTR800A se poate conecta la orice sistem centralizat de aspirare, cu ajutorul unui kit dedicat. Această inovație și deosebire față de tot ce există la această oră pe piața mondială este ceea ce îl face pe ROBO unic.

După cuplarea automată la prizele sistemului centralizat de aspirare, ROBO se autocurăță. Atât filtrul cât și recipientul în care se adună praful sunt golite. Astfel curățenia din incăperi poate fi întreținută automatizat, silențios, necondiționat de prezența umană.

Mai mult, prin schimbarea rezervorului de praf, cu un rezervor de apă, ROBO poate șterge pardoseala.

Confort la un preț accesibil

ROBO dispune de un motor de 28 W și o autonomie de lucru de 100 de minute. În timpul funcționării nivelul de zgomot nu depășește 65 dB.

ROBO este disponibil în două modele: KTR800A, la un preț de 695 EUR (+TVA), care se poate conecta la sistemele centralizate de aspirare și ATR800, la un preț de 420 EUR (+TVA) ce nu se poate conecta la sistemele centralizate, fiind un aspirator autonom.

Mai mult, pe durata lunii februari importatorul oferă un discount de 20% față de prețul de listă, pentur orice comandă transmisă și confirmată.

www.aerteknika.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video