Schneider Electric, pe locul 26 in topul Celor mai sustenabile 100 de corporatii la nivel global

54 vizualizari
Schneider Electric
Distribuie pe

Compania Schneider Electric a fost, inca o data, recunoscuta pentru angajamentul luat pentru o dezvoltare durabila prin plasarea sa pe locul 26 in topul “Celor mai sustenabile 100 de corporatii la nivel global”, top realizat de Corporate Knights si anuntat la Davos (Elvetia) pe 25 ianuarie 2012.

Schneider Electric se pozitioneaza ca lider in sectorul in care activeaza si intre primele trei dintre cele opt companii franceze prezente in topul Global 100.

In cea de-a opta editie a clasamentului publicat de Coporate Knights, revista canadiana ce promoveaza capitalismul ecologic, Global 100 include companii din 22 de tari si din toate sectoarele economice. Impreuna, aceste corporatii reprezinta mai mult de 3 trilioane de dolari ca cifra de afaceri si angajeaza peste 5 milioane de persoane.

Pentru Gilles Vermot Desroches, Vice-Presedinte Senior pentru Dezvoltare Durabila in cadrul Schneider Electric: “Plasarea Schneider Electric in topul Celor mai sustenabile 100 de corporatii la nivel global ne incurajeaza sa continuam abordarea noastra ce vizeaza dezvoltarea durabila bazata pe o viziune certa a intereselor lumii noastre si pe solutii inovatoare care sa le raspunda si care sunt benefice pentru clienti, pentru planeta si avantajoase pentru toti actionarii nostri”.

Includerea Schneider Electric in Lista Global 100 marcheaza recunoasterea modului in care Grupul a integrat dezvoltarea sustenabila in nucleul strategiei sale: prin solutii de eficienta energetica, precum promovarea generarii de energie curata si crearea de practici de consum ce respecta si protejeaza mediul, dar si printr-un angajament dinamic privind Responsabilitatea Sociala Corporativa, simbolizata prin Barometrul Planeta & Societatea, care publica, in fiecare trimestru, progresele realizate de companie in toate domeniile de dezvoltare durabila.

Compania intentioneaza sa aplice activ aceasta politica prin dezvoltarea de solutii pentru smart cities si smart grids, publicarea de noi editii ale Barometrului Planeta & Societatea in urmatorii trei ani si innoirea promisiunii facute de angajatii din intreaga lume, pentru a se asigura ca dezvoltarea durabila devine un pilon al valorilor Grupului.

Schneider Electric a fost, totodata, distinsa cu Premiul Zayed Energia Viitorului (ZFEP 2012), la categoria “Mari Corporatii”. Acordat la Abu Dhabi, in timpul Summitului World Future Energy (WFES 2012), premiul recompenseaza angajamentul pentru promovarea energiei regenerabile si pentru dezvoltarea durabila a Grupului.


Despre Schneider Electric
Companie specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in peste 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Cei peste 120 000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, de incredere si eficienta, realizand venituri din vanzari in valoare de peste 19.6 miliarde de euro in 2010, prin activitatea lor constanta de a ajuta persoanele si organizatiile «sa profite la maxim de resursele energetice».

www.schneider-electric.com/ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video