Schneider Electric prezinta o serie de noutati ale arhitecturii EcoStruxure, dedicate sectorului industrial

93 vizualizari
EcoStruxure
Distribuie pe

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, a prezentat, in cadrul celei mai importante conferinte de tehnologie industriala din lume – Hannover Messe 2017, o serie de noutati bazate pe arhitectura EcoStruxureTM a companiei, menite sa optimizeze activitatea clientilor din sectorul industrial.

Astfel, pentru a ajuta companiile sa valorifice tehnologia deschisa si sa experimenteze noi niveluri de eficienta, Schneider Electric a lansat EcoStruxureTM for Industry. Aceasta platforma este rezultatul pozitiei de lider pe care Schneider Electric o are de decenii in industrie, precum si al investitiilor de miliarde de dolari in cercetare-dezvoltare si achizitii in ultimii trei ani. Reunind portofoliul amplu de oferte din domeniul energiei, automatizarilor si software in pachete de solutii complete si integrate, EcoStruxure for Industry sprijina utilizatorii sa exploateze la maximum potentialul digitalizarii si al IIoT (Internetul Industrial al Lucrurilor). 

„EcoStruxure for Industry este cel mai recent pas in oferirea de valoare adaugata clienţilor si in transformarea industriei cu ajutorul tehnologiei. Ne-am concentrat intotdeauna pe eficienţa operaţiunilor industriale prin intermediul tehnologiei interoperabile si al software-ului independent. Utilizatorii industriali pot beneficia acum de aceste noi tehnologii si isi pot digitaliza in mod inteligent afacerile, pentru a spori eficienta operationala si, implicit, profitabilitatea”, a declarat Peter Herweck, Executive Committee member and EVP, Industry Business, Schneider Electric.

In centrul EcoStruxure for Industry se afla System Platform 2017, o solutie WonderwareTM dedicata dezvoltatorilor de aplicatii industriale, care stabileste un nou standard de excelenta operationala pentru companiile din acest sector. Aceasta include o interfaţa usor de utilizat, care permite o mai buna vizibilitate si un sistem de navigare avansat, conectand la nivel digital diferite aspecte ale lanţului valoric industrial: inginerie, operaţiuni si performanţa activelor. System Platform 2017 ofera noi capabilitati pentru dezvoltatorii si utilizatorii platformei de sistem a companiei, care ruleaza in prezent in peste 100.000 de locatii din lume si include un ecosistem de 4.000 de integratori si parteneri de implementare, alaturi de 160.000 de dezvoltatori.

O alta evolutie recenta a arhitecturii EcoStruxureTM o aduce EcoStruxure Power, o platforma digitala pentru managementul energiei in cladiri, care optimizeaza distributia energiei electrice. Aceasta vine in ajutorul profesionistilor din industria energiei electrice, inclusiv al contractorilor, al inginerilor consultanti, al constructorilor de panouri si al utilizatorilor finali. Permitand operatiuni si analize in timp real si un grad mai mare de securitate cibernetica, aceasta arhitectura de ultima generatie ajuta consumatorii de energie sa profite de oportunitatile create de dispozitivele inteligente si de digitalizare, pentru a obtine niveluri mai ridicate de fiabilitate, siguranta, eficienta, sustenabilitate si conectivitate.

Tot cu ocazia evenimentului Hannover Messe 2017, Schneider Electric a anunţat o realizare importanta in colaborarea cu Microsoft Corp. Clientii pot avea acum acces la multiple aplicaţii bazate pe cloud din cadrul EcoStruxure, folosind toate avantajele paltformei de cloud Azure, precum si cele mai noi capabilitati precum realitatea mixta pentru a optimiza procesele decizionale, productivitatea si eficienta.

Mai multe detalii despre arhitectura EcoStruxure si despre noutatile propuse de Schneider Electric pot fi gasite pe site-ul companiei

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video