Schneider Electric ramane lider in domeniul software pentru managementul infrastructurii centrelor de date, potrivit raportului Magic Quadrant 2016

77 vizualizari
Schneider Electric, specialist mondial in managementul energiei si automatizari
Distribuie pe

• Desemnat lider pentru trei ani consecutivi
• Evaluat din punctul de vedere al „Abilitatii de Executie” si al „Implementarii ideilor” 
• DCIM se adreseaza nevoilor in schimbare ale clientilor pentru mediile IT cu ultimele lansari care au la baza sistemul de cloud si imbunatatiri pentru furnizorii aflati in colocare


Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, a fost desemnat de Gartner, pentru al treilea an consecutiv, drept lider in Managementul Infrastructurii Centrelor de Date (DCIM), in cadrul raportului Magic Quadrant pentru suita de software StruxureWare™ for Data Centers. Aceasta distinctie subliniaza abilitatea companiei de a livra o suita de solutii DCIM integrata, flexibila si inovatoare, fapt demonstrat de lansarea noilor suite cloud si de colocare de la inceputul anului trecut.

„Fortele emergente, cum ar fi Internet of Things, convergenta, everything-as-a-service si cloud, influenteaza nivelul de complexitate al centrelor de date si costurile. Pentru a te asigura ca centrele de date produc un ROI maxim – indiferent de mediu – operatiunile trebuie sa fie flexibile, conectate, inteligente si in stransa legatura cu datele colectate”, a declarat Kim Povlsen, vice-presedinte si director general, Digital Services & Data Center Software, Schneider Electric. "Suntem de parere ca desemnarea noastra pentru a treia oara drept lider in DCIM in raportul Magic Quadrant al celor de la Gartner arata importanta suitei DCIM a Schneider Electric, incluzand aici recent lansatele StruxureOn™ si StruxureWare Data Center Operation 8.0. Aceste solutii valorifica puterea IoT si fac legatura intre IT si dispozitive, punand la dispozitia managerilor centrelor de date o mai mare vizibilitate asupra activelor, abilitati de planificare a capacitatilor, functionalitatea de management a riscului si functionalitatea de mentenanta predictiva, necesare pentru cresterea eficientei si fiabilitatii.”

Procesul de evaluare al celor de la Gartner se bazeaza pe 15 criterii care tin cont de implementarea ideilor si de abilitatile de executie. Cu StruxureWare for Data Centers de la Schneider Electric, utilizatorii pot monitoriza si analiza cu mai multa usurinta infrastructura, pentru a mentine integritatea centrului de date, reducand riscul de nefunctionare si costurile de mentenanta, in timp ce cresc si optimizeaza performanta operationala.

Suita StruxureWare for Data Centers a Schneider Electric permite o eficienta maxima pe tot parcursul functionarii centrului de date, de la design si structura, la operatiuni, evaluare si planificare, pentru furnizorii de servicii de colocare si pentru companie.

StruxureOn, un serviciu digital care conecteaza infrastructura fizica a centrelor de date cu cloud-ul Schneider Electric, permite vizualizarea in timp real a performantei si cerintelor de mentenanta ale sistemului prin intermediul unei aplicatii mobile si utilizeaza metode de analiza bazate pe datele colectate pentru a avertiza proactiv in legatura cu eventualele defectiuni, imbunatatind in mod fundamental capacitatea de a deservi echipamentele critice inainte de a exista o problema.

Raportul integral Magic Quadrant poate fi consultat aici.

Gartner nu sustine nici un furnizor, produs sau serviciu descris in publicatiile sale de cercetare si nu ii sfatuieste pe utilizatorii de tehnologie sa selecteze numai acei furnizori cu cel mai mare rating sau alt fel de etichetare. Publicatiile de cercetare ale Gartner se bazeaza pe opiniile organizatiei si trebuie interpretate ca atare. Gartner nu ofera nici o garantie, explicita sau implicita, in ceea ce priveste aceasta cercetare, inclusiv orice garantie de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video