metalsho 2023

 

Schneider Home, prima solutie pentru gestionarea energiei acasa, prezentata la CES 2023

solutie pentru gestionarea energiei acasa
vizualizari

Schneider Electric a prezentat Schneider Home – prima solutie de management al energiei pentru locuinte la Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.
Ea se adreseaza celor care doresc sa faca economii, fara sa renunte la confort si independenta energetica.

Schneider Home, solutia de gestionare a energiei, include o baterie destinata stocarii energiei curate, un invertor solar de mare putere, un panou electric inteligent, incarcator pentru vehicule electrice si prize electrice, dar si intrerupatoare de lumina conectate - toate controlate de aplicatia Schneider Home, usor de utilizat. Aceasta controleaza inteligent energia electrica din casa, de la energia electrica din retea, la energia solara, bateria de rezerva si incarcarcatorul pentru masina electrica. Ofera informatii esentiale proprietarilor, inclusiv capacitatea de a monitoriza consumul de energie pe fiecare aparat in parte, de a decide unde sa furnizeze cu prioritate energie electrica in timpul unei pene de curent pentru a extinde puterea de rezerva disponibila si de a evita upgrade-urile costisitoare la achizitionarea unui vehicul electric. Solutia permite, de asemenea, proprietarilor de case sa economiseasca prin folosirea anumitor abonamente la utilitati si sa se califice pentru stimulente fiscale.

Spre deosebire de solutiile existente, care necesita aplicatii separate si hardware disparat, Schneider Electric a eliminat aspectele complexe si complicate pentru proprietarii de case prin automatizarea productiei, stocarii, a masurarii si controlului energiei. Recompensat de CES pentru inovatie in 2023, stilul elegant dublat de abordarea integrata a Schneider Home marcheaza o noua etapa in dezvoltarea solutiilor de management al energiei la domiciliu.

Schneider Home integreaza resursele energetice si capabilitatile digitale prin:

 • Schneider Pulse: Un panou electric inteligent, alimentat de tehnologie incorporata, cu functii de interconectare a diferitelor surse de energie din casa. Aceasta solutie a fost deja recunoscuta in domeniul inovatiei cu premii de la Time, Fast Company si Green Builder, printre altele.
 • Schneider Boost: Bateria de acasa pentru stocarea energiei. Stocati energia solara in timpul zilei si utilizati-o in perioadele de varf pentru a reduce facturile la utilitati si pentru a avea curent in timpul unor pene.
 • Schneider Inverter: Invertorul hibrid de mare putere pentru energie solara si stocare. Transforma energia solara in AC utilizabil.
 • Schneider Charge: incarcatorul vehiculului electric. Utilizeaza energia solara si stocarea la fata locului pentru a creste viteza de incarcare si a reduce costurile.
 • Schneider Home: aplicatia unica pentru a controla toate acestea. Monitorizati, controlati si automatizati gestionarea energiei intregii case printr-o aplicatie usor de utilizat.

In contextul actual, costul energiei electrice continua sa creasca, iar evenimentele meteorologice semnificative si instabilitatea retelelor determina nevoia de energie mai curata, mai eficienta din punct de vedere al costurilor, mai fiabila si mai sigura. Tot mai multe tari realizeaza investitii fara precedent in energie curata, iar sursele regenerabile sunt gata sa devina cea mai mare sursa de producere a energiei electrice pana in 2025. 

Schneider Electric este prima companie care reuneste tehnologii disparate intr-un sistem integrat, deschis si rationalizat - toate controlate de o singura aplicatie cu capabilitati unice, inclusiv:

 • Setari de economisire a energiei predefinite si personalizabile, cum ar fi Modul Away, pentru a opri aparatele necritice atunci cand nu sunt necesare, pentru a personaliza tipurile de iluminare si pentru a configura bateria asa incat sa maximizeze economiile 
 • Incarcare inteligenta EV atunci cand tarifele sunt cele mai mici – sau direct de la soare
 • Timp si complexitate reduse in procesul de instalare, in comparatie cu sistemele vechi
 • Amprenta la sol minima si design simplificat care ocupa mai putin spatiu decat configuratiile actuale 

Solutia de management a energiei Schneider Home are un design modular si poate fi achizitionata ca o suita completa sau progresiv, pe masura ce nevoile proprietarilor de case evolueaza. Solutia completa va fi lansata pe parcursul anului 2023. Pentru mai multe informatii, vizitati SchneiderHome.com
 

Adauga Comentarii

Plain text

 • No HTML tags allowed.
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

 Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Trebuie să fim responsabili și să avem grijă de resursele pe care planeta le oferă, trebuie să avem respect pentru mediu și pentru cei din jurul nostru.

Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Goţa Vasile

Meseria de pavator este bine plătită și compania noastră își asumă să angajeze și să formeze noi profesioniști.

Vasile Goța, Director Executiv Elis Pavaje

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Top Categorii

Tehnologii
Regenerabile
Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie