SENSOR+TEST 2012: Cel mai amplu targ de talie mondiala din domeniul aparaturii de masura

47 vizualizari
sensor test 2012
Distribuie pe

Cea de-a 19-a editie a SENSOR+TEST, targul international dedicat detectorilor, tehnologiei de masurare si testare, are loc intre 22-24 mai 2012 la Centrul Expozitional din Nürnberg, Germania. SENSOR+TEST este o destinatie obligatorie pentru dezvoltatori si ingineri din toate industriile. Asa cum afirma dl. Christoph Kleye, presedintele comitetului de organizare a evenimentului: “Fara ultimele tehnologii din domeniul detectorilor si masurarii, nu se pot optimiza dispozitivele, utilajele, sistemele sau procesele, iar fara cele mai recente tehnologii de testare, nu poti tine pasul cu standardele de calitate din ce in ce mai ridicate. Nu exista nici o alta platforma comparabila in Europa, unde utilizatorii sa intalneasca atat de multi furnizori de detectori, tehnologii de masurare si testare”.
AMA Association for Sensor Technology, gazda organizatoare a evenimentului, asteapta aprox. 550 expozanti si in jur de 8.000 vizitatori din toata lumea.

Tema centrala din 2012: “Electromobilitatea”
Progresele din domeniul mobilitatii electrice sunt enorme. In mod evident, detectorii, sistemele de masurare si testare, sunt cruciale pentru dezvoltarea rapida a vehiculelor viabile, fiabile si de succes. In acest sens, tema centrala a SENSOR+TEST 2012 de anul acesta a fost declarata “Electromobilitatea”.
Fie ca este vorba de senzori pentru monitorizari ale mecanismelor, sisteme speciale de masurare pentru testarea automobilelor sau noi procese de testare pentru electromotoare, ultimele tehnologii si numeroase prototipuri in dezvoltare vor putea fi vazute la SENSOR+TEST, intre 22-24 mai.
Un forum special va oferi o privire de ansamblu dedicata si axata pe noile produse si solutii incadrate temei “electromobilitatii”. Mai mult, programul de conferinte dezbate exclusiv subiecte incadrate acestui motto, inclusiv forumul de discutii la care vor lua cuvantul speakeri competenti.

Prezentare generala a produselor prezente la SENSOR+TEST
Parametri geometrici Masurarea distantei, pozitiei, unghiului, inclinatiei, etc. sunt printre cele mai comune sarcini intalnite in diverse aplicatii, de la telefonia mobila la fabricarea masinilor si uneltelor sau tehnologia de testare. Gama larga de produse prezentate va expune o varietate de principii ale detectorilor, de la interferometre la potentiometre, senzori sau transformatoare diferentiale.
Parametri mecanici Lista parametrilor mecanici se intinde de la presiune si forta sau greutate la presiune mecanica si de cuplu, densitate si vascozitate. Vizitatorii la SENSOR+TEST gasesc aici o multitudine de senzori pentru acesti parametri. In special pentru masurarea presiunii, nu exista un eveniment mai amplu care sa ofere o mai mare gama de produse furnizorilor.
Parametri dependenti de timp Datorita importantei acordate dezvoltarii de automobile din Germania, SENSOR+TEST este targul pentru accelerometre, precum si sisteme de vibrare, de oscilatie, analiza a sunetului, ca sa nu uitam varietatea de senzori de viteza si de debit.
Parametri termici In mod traditional, majoritatea furnizorilor de tehnologii pentru masurarea temperaturii – de la termocupluri si termometre cu rezistenta, la camere de termoviziune extrem de specializate, toate pot fi gasite la SENSOR+TEST.
Parametri climatici Aceasta sectiune vizeaza calitatea aerului si umiditatea din gaze. Senzori pentru densitatea particulelor, detectarea fumului, presiunea barometrica a aerului sau radiatia solara, pot fi vazute la SENSOR+TEST.
Senzori chimici SENSOR+TEST a prezentat intotdeauna un spectru larg de senzori pentru determinarea concentratiilor de gaze. Numerosi alti detectori chimici pentru masurarea valorilor pH-ului sau conductivitatii vor fi prezentati de asemenea. 
Tehnologie de masurare si testare Acest domeniu beneficiaza de un intreg pavilion expozitional. Aici se pot gasi de la instrumente de laborator la instalatii experimentale, sisteme de masurare cu 100 canale, tehnologie portabila de masurare in special pentru vehicule. Vor putea fi urmarite test drivere live care demonstreaza tehnologiile utilizate.
Tehnologie de testare Testarea magnetica a devenit importanta in ultimii ani pentru ca multe aplicatii sa functioneze corect. Aceasta este, de obicei, o chestiune de magnetizare uniforma si precizie a unghiului de magnetizare.
Calibrare Tehnologiile de masurare si detectie pot oferi date corecte daca tolerantele valorilor masurate sunt in limitele specificate. Pentru a se asigura acest lucru, valorile de masurare sunt comparate cu cele ale altor dispozitive de masurare si detectare, care la randul lor au fost comparate cu un dispozitiv de masurare mai precisa. La SENSOR+TEST, vizitatorii vor gasi un numar mare de astfel de aparate, pentru cei mai diversi parametri. Aceasta se aplica de la emiterea de concentratii scazute de gaze toxice la calibrarea detectorilor corespunzatori. 
Alti parametri Aparate care sfideaza diviziunea conventionala de grupe de produse sunt, de asemenea, prezentate la TEST + SENSOR, demonstrand diversitatea sa.

Furnizori de servicii
Servicii specifice pot fi obtinute de la multe universitati, institute de cercetare si asociatii, precum si de la ingineri consultanti si companii prezente la SENSOR+TEST. De ex., Baden-Württemberg este reprezentata de MicroTEC Südwest iar Bavaria de partenerul strategic Sensor Technology. Aici sunt prezenti furnizori pentru dezvoltarea, productia si vanzarea de produse electronice si mecatronice, precum si pentru dezvoltarea de microsisteme. Si pentru a ne asigura ca toate datele importante pot fi gasite oricand, va fi prezentat un soft special de gestionare a datelor pe internet. 

Punctul comun de intalnire din Nürnberg pentru toti cei implicati in tehnologiile de detectare, masurare si testare: SENSOR+TEST – The Measurement Fair. Un targ ce cuprinde aproximativ 550 expozanti, doua forumuri pentru prezentari din partea companiilor, o zona dedicata demonstratiilor live, diferite conferinte – comunicare, informare rapida.
Foto: AMA Service GmbH

http://www.sensor-test.de/home-2/ 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video