Senzorul de Nivel AKS 4100(U) Cucereste Premiul pentru Inovatie

61 vizualizari
senzor de nivel Danfoss
Distribuie pe

Senzorul de nivel AKS 4100 (U) a concurat cu 104 alte produse de la peste 40 companii, dar a ajuns in top si a fost premiat cu Premiul pentru Inovatie de catre comitetul tehnic de la expozitia “China Refrigeration Expo 2012”.

Criteriul stabilit de catre comitetul tehnic pentru a castiga premiul a fost ca produsul sa reflecte progresul tehnologic al companiei si sa cercetarea sa fie facuta in companie. In plus, trebuie sa fie ecologic, emisii reduse de CO2 si prietenos cu mediul inconjurator. 

Senzorul Danfoss AKS 4100 (U) a indeplinit toate aceste criterii. Cu tehnologia TDR (Time Domain Reflectometry = Reflectometrie timp spatiu) senzorul de nivel este pe deplin adaptat pentru Refrigerare Industriala si asigura fiabilitate si acuratete! 

“Designul iti atrage privirea! Senzorul AKS 4100(U) arata ca un star si de asemenea are multe stele de calitate”, a spus Coco Zhang de la China Danfoss Industrial Refrigeration.

Senzorul AKS4100(U) este disponibil in doua versiuni diferite, cu cablu sau coaxial. Versiunea cu cablu este livrata cu 5 m de cablu, ceea ce o face usor de livrat, instalat si ajustat la lungimea necesara a cablului pentru fiecare aplicatie. Versiunea coaxiala se poate folosi in aplicatiile cu agenti frigorifici neinflamabili, inclusiv amoniac si CO2, fiind disponibile diverse lungimi. Versiunea coaxiala este obligatorie a se folosi in aplicatiile marine. Unitatea cu ecran de afisaj poate suporta mai multe limbi si ofera o multime de optiuni avansate. Pentru usoara punere in functiune meniul Quick Setup face aceasta etapa foarte usoara pentru aplicatiile standard. 

AKS4100(U) este disponibil prin Danfoss Refrigerare Industriala in intreaga lume.

Contactati-ne pentru mai multe Informatii 
www.danfoss.com 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video