Seria Tripp Lite de la Eaton în portofoliul ELKO Romania

43 vizualizari
eaton
Distribuie pe

Echipamentele Tripp Lite din portofoliul EATON vor fi disponibile pentru parteneri prin ELKO Romania

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, va include în portofoliu în curând gama de produse Tripp Lite care se produc sub brandul Eaton. Printre miile de produse noi din gama Tripp Lite pe care ELKO le va oferi se numără rack-uri pentru servere, carcase, cabluri și produse de conectivitate, cum ar fi stații de andocare, comutatoare KVM și o selecție de alte periferice și accesorii.

tripplite

Compania Eaton, ale cărei produse se regăsesc de mai mulți ani în portofoliul ELKO, a achiziționat Tripp Lite în 2021, iar rezultatul este un portofoliu de produse foarte extins, împreună cu capabilități dezvoltate în continuare pentru a sprijini aplicatiile IT/Edge. Piața de conectivitate pe care o adresează Eaton cu aceste tipuri de produse este estimată la o valoare de 9 miliarde de dolari la nivelul întregii Europe, Orientul Mijlociu și Africa.
Această gamă de produse se adresează pieței infrastructurii de energie, conectivitate și periferice, prin încorporarea de rack-uri pentru servere Tripp Lite, carcase și accesorii de conectivitate. Cele două branduri – Eaton și Tripp Lite – au colaborat de-a lungul anilor în proiecte majore, confruntându-se cu provocările și schimbările rapide ale tehnologiei.

Tripp Lite

Evoluția spre un portofoliu extins merge mai departe, iar Eaton devine o sursă  principală de produse energetice și accesorii pentru distribuitorii canalelor IT datorită achiziției Tripp Lite. Rezultatul este o capacitate largă de a susține aplicațiile IT/Edge pentru piețele utilizatorilor finali, pentru centrele de date de toate dimensiunile, precum și deschiderea oportunității de creștere a afacerii în comerțul electronic.

Marca Tripp Lite a împlinit 100 de ani în 2022, datând de când Tripp Lite producea faruri pentru industria auto în curs de dezvoltare. Brandul Tripp Lite va fi păstrat pentru gama de produse integrate în portofoliul Eaton.

„Am luat în considerare această oportunitate pe care ne-o aduce partenerul nostru Eaton, pentru că putem oferi soluții care permit adaptarea la provocarile actuale, în contextul unui viitor digital și sustenabil. Echipamentele Tripp Lite ne permit să oferim partenerilor noștri, integratori și revânzători IT, soluții care se diferențiază printr-un nivel înalt de colaborare și permit dezvoltarea infrastructurilor de energie și conectivitate”, a declarat Lavinia Ioana, Solutions Manager ELKO Romania.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video