Simplu, accesibil si precis - analizorul de gaze de ardere testo 310

123 vizualizari
Testo 310
Distribuie pe

Tehnologia de măsurare a gazelor de ardere de la Testo - o poveste de success de peste șase decenii

Legislația din ce în ce mai strictă prevede reducerea consumului de energie și a emisiilor, dar și utilizarea energiilor regenerabile în cadrul sistemelor de încălzire ale clădirilor.

Respectăm îndeaproape aceste premise, recunoaștem tendințele și suntem capabili să oferim în permanență soluții inovatoare. Numai un sistem de încălzire reglat optim poate transforma în mod eficient combustibilul folosit în căldură, eliberând astfel cât mai puține substanțe poluante în mediul înconjurător. Pentru ca acest lucru să fie garantat, sistemul trebuie să fie testat și reglat periodic. Tehnologia de măsurare de primă clasă reprezintă contribuția noastră la îndeplinirea
acestor aspecte.

Analizorul de gaze de ardere testo 310 include toți parametrii necesari pentru punerea în funcțiune și service-ul la sistemele de încălzire rezidențiale. Cu cele patru meniuri de măsurare pentru gaze de ardere, tiraj, CO ambiental și presiune diferențială, setul testo 310 este ideal pentru toate măsurările de bază la sistemele de încălzire. Acesta conține analizorul echipat cu senzori electrochimici și sonda de prelevare probe, furtun pentru măsurarea presiunii diferențiale, filtre pentru particule, alimentator, geantă de transport și imprimantă. Aceasta imprimantă a fost creată special pentru utilizarea cu analizorul testo 310 și permite emiterea rapoartelor chiar la locul măsurării.

Beneficiile utilizării analizorului testo 310
• Măsurarea directă a concentrațiilor de O2 și CO din gazele de ardere
• Calcularea parametrilor suplimentari ce caracterizează sistemul de ardere cum ar fi concentrația de CO2, randamentul și pierderile de gaze de ardere.
• Restabilirea automată a punctului de zero pentru senzorii de gaze în doar 30 de secunde după pornire.
• Măsurarea tirajului și temperaturii gazelor de ardere în coșurile de fum.
• Măsurarea concentrațiilor de monoxid de carbon prezente în aerul ambiental în urma unor scurgeri accidentale sau evacuări necorespunzătoare ale gazelor de ardere.
• Măsurarea presiunii diferențiale pentru verificarea alimentării cu gaz a arzătoarelor.
• Combustibili uzuali ce sunt predefiniți în meniul instrumentului.
• Afișaj pe două linii și o structură clară a meniului ce asigură citirea rapidă a valorilor.
• Recipient integrat pentru colectarea condensului format în urma măsurării.
• Magneți încorporați pentru fixarea pe centrala termică în timpul utilizării.

Analizorul de gaze de ardere testo 310 combină operarea ușoară cu un nivel ridicat de acuratețe în măsurare, oferind toate avantajele analizei gazelor de ardere la un preț excelent.

În cadrul campaniei de toamnă 2017, Testo oferă colaboratorilor săi oportunitatea de a beneficia de setul testo 310 cu imprimantă, împreună cu testerul de tensiune testo 745 și manometrul diferențial testo 510i, la un raport excelent preț/calitate.

           Click aici pentru mai multe detalii

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video