Aerteknika

Statia compacta de automatizare a camerei, Desigo DXR2 sporeste eficienta si confortul

Desigo DXR2
vizualizari

Siemens

 • Automatizare a camerei cu eficiență energetică mare și confort
 • Funcționalitate și flexibilitate grație aplicațiilor demonstrare
 • Instrument simplu pentru configurare și lansare/pornire eficiente
 • Comunicare de sistem via BACnet

Cu Desigo DXR2, Siemens Building Technologies adaugă o stație compactă de automatizare a camerei la gama sa de produse dedicate automatizării HVAC, controlului luminii și jaluzelelor. Stațiile de automatizare a încăperii Desigo DXR2 vin cu aplicații standard, configurabile pentru HVAC și pentru aplicații electrice și sunt în special ușor de comisionat.

Noile stații de automatizare Desigo DXR2 automatizează încălzirea în camere, ventilația și aerul condiționat într-o manieră eficientă din punct de vedere energetic și fără să compromită confortul. Pot fi adăugate module adiționale pentru a controla iluminatul și umbrirea. Comunicația în sistem se desfășoară prin BACnet; dispozitivele de câmp cum ar fi comutatoarele și senzorii sau actuatoarele pentru lumină sunt conectate via KNX bus. Un instrument simplu (ABT Site) oferă configurarea flexibilă a aplicației, în funcție de necesități. Un DXR2 configurat poate fi multiplicat cu ușurință în multe camere.

Aplicațiile au fost perfecționate pentru eficiență energetică și confort în laboratorul Siemens și se pliază standardelor de eficientă energetică larg răspîndite cum ar fi EN15232 sau eu.bac. Sunt incluse și aplicațiile pentru controlul tavanelor încălzite sau răcite, regulatoarelor de volum de aer și ventilatoarelor. O bibliotecă cuprinzătoare conține aplicațiile suplimentare demonstrate la îndemână. Dacă se dorește, utilizatorii pot configura Desigo DXR2 după nevoi pentru a-l adapta într-un mod cât mai flexibil la orice tip de cerință.

Ca o componentă a gamei Desigo Total Room Automation (TRA), stația de automatizare a camerei Desigo DXR2 susține/suportă de asemenea caracteristici de eficiență energetică TRA cu ar fi AirOptiControl și RoomOptiControl. AirOptiControl optimizează volumul de aer, creând în schimb baza pentru operațiunile de ventilare a aerului și eficientizare energetică. În schimb, RoomOptiControl, detectează consumul de energie nenecesar dintr-o încăpere și prin afișarea indicatorului Green Leaf pe unitatea de cameră, încurajează utilizatorii să economisească energie.

Mai multe informaţii: siemens.ro/bt
Cereri de ofertă: buildingtechnologies.ro@siemens.com

Adauga Comentarii

Basic HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
 • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

 • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019