Kreativ banner

 

Symaro - masurare inovativa si eficienta energetica

senzorii Symaro™ inregistreaza si transmit citirile extrem de rapid
vizualizari

Economie de energie datorita masuratorilor extrem de precise - senzorii Symaro™ inregistreaza si transmit citirile extrem de rapid, oferind o baza optima pentru un control exact, rentabil si eficient din punct de vedere al consumului de energie al intregii instalatii HVAC.

Cu inovatii, cum ar fi auto-monitorizarea integrata si multi-senzori extrem de versatili pentru diferite aplicatii, senzorii Symaro sunt o investitie sigura in viitor. Si, datorita unui concept de instalare care a ramas neschimbat de zeci de ani, ele pot fi instalate rapid si puse in functiune - astfel incat investitia dvs. se amortizeaza chiar de la inceput.


O serie de senzori pentru a satisface orice nevoie

Fie ca este vorba de masurarea temperaturii, a presiunii, a umiditatii, a calitatii sau a debitului aerului in incaperi, conducte sau zone exterioare, Symaro ofera o gama transparenta, clarstructurata de senzori pentru masuratori si aplicatii tipice HVAC. Gama include, de asemenea, multi-senzori care masoara gaze mixte, precum si senzori pentru zone speciale, de exemplu in industria farmaceutica. Algoritmii de corectie digitala garanteaza semnale curate, clare de masurare Aplicatiile testate asigura compatibilitatea completa cu toate dispozitivele de comanda HVAC de la Siemens. In plus, conectarea la sistemele terte standard de tip comercial este intotdeauna o optiune datorita semnalelor de iesire standardizate.

Confort ridicat si utilizare facila
Symaro ofera o baza solida pentru un confort optim atunci cand vine vorba de climatul camerei. Senzorii permit ventilarea eficienta energetic si controlata conform cererii pentru o atmosfera optima a incaperii. Compenseaza automat schimbarile in gradul de ocupare al cladirii, in utilizarea cladirii sau caracteristicile aplicatiei. 

Multi-senzorii cu valori afisate local ofera o perspectiva directa asupra citirilor de temperatura, de umiditate si de calitate masurata a aerului. Iar afisarea temperaturii poate fi comutata de la °C la °F. 

Calitate masurabila bazata pe mai multi ani de experienta
Symaro reflecta cei peste 60 de ani de experienta Siemens in dezvoltarea si producerea de senzori: senzorii Symaro sunt extrem de fiabili si proiectati pentru o instalare simpla, standardizata, cu rol de reducere a costurilor si cu un efort de cablare redus si pornire rapida. Acestia au fost, de asemenea, testati in laboratorul Siemens HVAC. Symaro respecta toate standardele internationale, cum ar fi CE, UL, C-Tick si RoHS.

Sprijin cuprinzator in toate aspectele. Cu Symaro va este asigurat suportul complet Siemens, fie ca este vorba de cursuri intensive de formare, instrumente practice, o documentatie vasta sau asistenta de specialitate.

 


www.siemens.com/ro/ro/home.html

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

 

Ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019