Aerteknika

Testo: partenerul de incredere pentru mentenanta cladirilor

mentenanta cladirilor
vizualizari

logo testo

 

 

 

Costurile de operare, confortul utilizatorilor sau consumul de energie sunt doar câteva aspecte de care trebuie să ţină cont persoanele sau societăţile care se ocupă cu adminstrarea clădirilor. În plus, acestea trebuie să sporească eficiența sistemelor și proceselor de încălzire sau răcire. Dar cum se poate realiza acest lucru?

Atunci când sistemele frigorifice, cele de aer condiționat, de ventilație și de încălzire ce intră în componenţa unei clădiri sunt ajustate în mod optim și monitorizate periodic, ele pot fi exploatate la potențial maxim. De asemenea, mentenanţa preventivă pentru instalațiile electrice și panourile de siguranță reduce la minim căderile de tensiune și asigură buna funcționare a sistemelor electrice. Creşterea eficienței în funcţionare înseamnă economisirea timpului și a costurilor. Acesta este motivul pentru care profesioniştii utilizează instrumente fiabile cu tehnologii moderne.

La Testo, nu veți găsi doar tehnologie precisă de măsurare pentru a asigura funcționarea eficientă a instalaţiilor din clădiri. Serviciile complete, ce includ consultanţă profesională la alegerea unei soluţii de măsurare adecvate, organizarea de seminarii și conferințe pe diverse teme, deţinerea unui departament de service competent pentru echipamente precum și serviciile de calibrare sau etalonare oferite fac ca Testo să fie un partener puternic pentru administratorii de clădiri.

1- Asigurați calitatea aerului din încăperi și confortul ambientaltesto

Instrumentele pentru măsurarea temperaturii, umidității relative, iluminării și nivelului de zgomot produse de Testo asigură o atmosferă de lucru plăcută.

Cu instrumentul multifuncțional testo 480 evaluați confortul ambiental în mod obiectiv și determinaţi valorile indicilor PMV/PPD.

Înregistratoarele de date furnizează informații cu privire la cauzele apariției mucegaiului, cum ar fi ventilația necorespunzătoare.

2- Reglaţi eficient sistemele de ventilație

testo480Doar atunci când sistemele de admisie și refulare a aerului sunt reglate corespunzător instalațiile pot funcționa la capacitate maximă. La Testo, nu veți găsi doar instrumente și sonde pentru măsurarea în tubulaturi de ventilaţie, dar și balometre și pâlnii pentru măsurarea cu precizie a debitelor de aer la grilele de ventilaţie.

Instrumentul multifuncțional testo 480 vă ghidează la măsurarea în reţea a sistemelor VAC, conform standardelor din domeniu.

3-Verificaţi rapid şi sigur sistemele de încălzire

analizoare de gazeAnalizoarele de gaze de ardere sunt indispensabile pentru punerea în funcţiune și verificarea tehnică periodică a sistemelor de încălzire. Cu instrumentele pentru măsurarea temperaturii agentului termic pe tur şi retur și a presiunii diferențiale, puteți garanta buna funcționare a sistemului de încălzire și puteți scădea consumul resurselor de energie necesară pentru exploatarea instalaţiei. Detectoarele pentru scurgeri de gaz natural identifică chiar şi cele mai mici scăpări şi astfel puteţi preveni eventualele incidente cu minim de efort.

4-Testați instalațiile electrice

testare instalatii electriceCu ajutorul cleștelui ampermetic testo 770, multimetrului digital testo 760 și a altor instrumente pentru măsurarea parametrilor electrici de la Testo, puteți testa conexiunile electrice cu ușurință și în condiții de siguranță.

Camerele de termoviziune testo 871 şi testo 872 vă permit vizualizarea supraîncălzirilor fără a intra în contact direct cu obiectul măsurat și astfel sunt evitate perioadele de nefuncționare sau accidentele nedorite.

5-Reglaţi corespunzător sistemele de refrigerare

reglare sisteme de refrigerare

Un sistem de refrigerare și climatizare implică un cost al consumului de electricitate de cinci până la de zece ori mai mare decât investiția. Acest lucru înseamnă că sistemele de climatizare reglate și monitorizate în mod corespunzător pot duce la economii de bani şi resurse.

Cu manifoldurile digitale conectate la aplicația pentru mobil testo Refrigeration App, activităţile la sistemele de refrigerare sunt mai ușoare decât niciodată. Iar pentru testarea rapidă, fără furtunuri, sunt disponibile sondele inteligente pentru presiune. Cu această aplicaţie puteți crea și trimite rapoarte personalizate printr-o simplă atingere.

 

Contactaţi-ne la numărul de telefon +40 264 202 170 sau la adresa de email info@testo.ro iar specialiştii noştri vă vor sta la dispoziţie pentru suport tehnic sau ofertare.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019