Thermatel TA2 Debitmetru masic pentru gaze cu efect de sera

249 vizualizari
Thermatel TA2
Distribuie pe

Rom Devices prezinta o noua aplicatie a partenerului sau Magnetrol International- debitmetrul masic Thermatel TA2 pentru masurarea debitului de gaze cu efect de sera in concordanta cu regulamentul Agentiei de Protectie a Mediului – reglementarea EPA 40 CFR partea 98. Aceasta noua reglementare impune companiilor ce emit mai mult de 25 000 tone/an de CO2 sa masoare si sa declare cantitatea de gaze cu efect de sera emisa, incepand cu 1 ianuarie 2010.

Tehnologia de masura bazata pe dispersie termica folosita de debitmetrul masic Magnetrol - Thermatel TA2, ofera o metoda precisa si economica de masurare a cantitatii de metan sau gaz natural emis si evalueaza emisiile de CO2 in concordanta cu cerintele EPA.

Debitmetrul Magnetrol TA2 este un instrument de masurare directa a debitului masic si necesita o instalare simpla prin inserare intr-un singur punct al conductei. Precizia este mai buna de ±1% din valoarea citita ( +0,5% din domeniu) si depaseste precizia ceruta de noile reglementari EPA.

Debitmetrul poate fi instalat pe conducte cu diametrul intre 15 mm si 3000 mm. Domeniul de masura este intre 0,13…200 Nm/s cu un raport debit maxim/debit minim de 100:1. Elementul sensibil al debitmetrului TA2 este realizat intr-o constructie sudata din materiale precum otelul inoxidabil 316/316L sau Hastelloy C. Virtual nu exista pierderi de presiune atunci cand se foloseste un debitmetru masic de insertie si neavand piese in miscare este mai putin sensibil la depuneri si la uzuri mecanice.

Instrumentul masoara si afiseaza debitul masic, debitul total, temperatura si genereaza un semnal de iesire 4…20 mA activ sau pasiv cu comunicatie HART. Fiecare debitmetru TA2 se calibreaza pentru tipul de gaz masurat, pentru a satisface conditiile specifice fiecarei aplicatii.

Pentru masurarea debitului gazelor cu efect de sera pot fi folosite diferite tehnologii. Utilizarea debitmetrului Thermatel TA2 (tehnologie de masura: metoda dispersiei termice) are urmatoarele avantaje: reglare domeniu 100:1, sensibilitate pentru debite mici, cadere de presiune minima si usurinta instalarii. Thermatel TA2 va asigura cele mai reduse costuri de achizitie si exploatare pentru companiile care sunt nevoite sa masoare emisiile de gaze cu efect de sera pentru a putea satisface noul stadard impus de EPA.


Despre Magnetrol
Magnetrol este o companie americana fondata in anii 1930. Magnetrol este producatorul celor mai performante si fiabile instrumente pentru masurarea si controlul nivelului si debitului, pentru diferite aplicatii industriale, folosind diverse principii si tehnologii: cu plutitor, ultrasonice, cu vibratii, capacitive, transfer termic, magnetostrictive, radar cu antena sau ghid de unda.

Produsele Magnetrol au aplicabilitate in toate industriile, regasindu-se in instalatiile din cele mai mari centrale nucleare din intreaga lume, in rafinarii sau pe platformele petroliere maritime, in centrale termice sau in instalatiile din combinatele chimice sau metalurgice (Site oficial: www.magnetrol.com).

In Romania, Magnetrol este reprezentata de ROM DEVICES.
Firma ROM DEVICES SRL din Bucuresti, a luat fiinta in anul 1994. ROM DEVICES reprezinta astazi un nume de referinta pe piata romaneasca, avand ca domeniu de activitate distributia de echipamente si oferirea de solutii complete in domeniul automatizarilor industriale.

Gama larga de produse:
Traductoare de nivel, Traductoare si detectoare de debit, Presostate si traductoare de presiune, Termostate si traductoare de temperatura, Traductoare de umiditate, Traductoare de deplasare liniara si unghiulara, Tahogeneratoare, encodere incrementale si absolute, Celule de forta, accelerometre si inclinometre, Senzori de proximitate, Surse de alimentare, Indicatoare digitale, Regulatoare electronice, Inregistratoare electronice, Adaptoare de semnal, Calculatoare industriale, Achizitii de date si control, Joystick-uri industriale, Electrovalve si valve coaxiale, etc.

Furnizori din intreaga lume
Magnetrol, Rittmeyer, SOR, Weber Sensors, Azbil Yamatake, Muller Coax, PR Electronics, Carlo Gavazzi, Advantech, Ellison Sensors - ESI, Penny + Giles, ELCIS Encoder Srl, DS Europe, Baumer Hubner, Michell Instruments - Rense Instruments, ERO Electronic, Tecnologic, Nokeval, Brainchild, Pewatron, Honsberg, Solinst.
www.romdevices.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video