Tineti minte data: Eplan & Cideon Virtual Fair pe 21 martie Invitatie: targul virtual de inginerie

65 vizualizari
Virtual Fair EPlan
Distribuie pe

Dupa lansarea cu succes a noului concept online in 2016, furnizorul de solutii Eplan face urmatorul pas logic. In colaborare cu partenerul sau afiliat Cideon, specialistii in inginerie eficienta gazduiesc urmatorul Virtual Fair pe 21 martie
Clientii si alte parti interesate vor avea parte de o experienta extrem de personala a unui targ comercial: demonstratiile software se vor desfasura live, la fel si prezentarile. Nu este necesara deplasarea indelungata: trebuie doar sa va inregistrati, sa va autentificati si sa participati la discutii online sau sa conversati cu experti din toata lumea la standul virtual de inginerie.

Al doilea Virtual Fair organizat de furnizorul de solutii Eplan si partenerul sau afiliat Cideon se desfasoara sub mottoul «Descoperiti ingineria eficienta» pe 21 martie.

Portalurile digitale ale Eplan & Cideon Virtual Fair se vor deschide din nou pentru clienti si alte parti interesate din toata lumea pe 21 martie 2017. Gratie celor douasprezece ore de activitati live, de la 8:00 la 20:00 CET, la targul virtual de inginerie pot participa persoane de pe toate fusurile orare, de pe computere personale, smartphone-uri sau tablete. In toata lumea, Eplan si Cideon isi aduc specialistii fata in fata cu clientii. O echipa de experti este disponibila pentru chat live, raspunzand la intrebari in toate limbile nationale importante. Aceasta este o alternativa prin care se economisesc timp si costuri, in special pentru participantii aflati la distanta - toti vor putea profita de un targ comercial international specializat, cu transfer global de cunostinte si relationare la nivel mondial.

Inovatii, tendinte si multe altele…
Acest Virtual Fair este organizat in mod similar cu un targ comercial real, cu o sala de intrare din care pornesc culoare catre diverse spatii virtuale. In centru este un amfiteatru in care participantii pot urmari diverse prezentari live. In alt spatiu virtual se vor desfasura demonstratii WebEx pentru produse software reale, la care participantii pot asista. Cele mai importante prezentari vor viza strategiile companiei, noul Eplan Cogineer si House of Mechatronics - cu platforma de comunicatii si informatii Syngineer -, precum si solutii pentru spatiul de lucru in proiectarea dulapurilor de comanda. In plus, vor fi discutate, de asemenea, subiecte din sfera integrarii ERP/PDM si noile functii ale Eplan Data Portal.

Acest eveniment economiseste timp si este o platforma eficienta pentru transferul cunostintelor, nu doar pentru utilizatori si conducerea de nivel mediu; si pentru partenerii Eplan aceasta va fi o platforma de relationare interesanta. Multi dintre acesti producatori vor avea, de asemenea, propria prezenta la Virtual Fair. In foaier, vizitatorii vor avea posibilitatea sa interactioneze prin chat online - o ocazie de neegalat prin care utilizatori din toata lumea pot discuta interactiv.

Participare live, comunicare cu experti globali si experienta extrem de personala a targului comercial: toate persoanele interesate din intreaga lume sunt invitate calduros sa participe la Virtual Fair. Inregistrarile incep pe 21 februarie. Aflati mai multe la: 

www.eplan.de/virtual-fair
www.cideon.com/virtual-fair

Sursa: Eplan Software & Service

Eplan Software & Service GmbH Sediu permanent Romania
Str. Ana Aslan Nr.40, Etaj I
400528 Cluj-Napoca
Romania
Andrus Ing. Calin
Phone: +40 264 438 723
Fax: +40 264 438 724
andrus.c@eplan.ro

EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG
An der alten Ziegelei 2
D-40789 Monheim
Tel.: +49 (0)2173 3964-0
Fax: +49 (0)2173 3964-25
info@eplan.de
www.eplan.de
Birgit Hagelschuer
Phone : +49 2173 3964-180
Hagelschuer.B@eplan.de

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video