T.I.T. 2016 - Targul International Tehnic, 22-25 martie

58 vizualizari
Targul International Tehnic 2016
Distribuie pe

Bun venit la Targul International Tehnic, un eveniment cu o traditie de 25 de ani organizat la Expo Transilvania din Cluj – Napoca!

Editia 2016 se va desfasura in perioada 22-25 martie si va gazdui companii de top din tara si strainatate specializate in:masini unelte, strunguri, masini de frezat, de gaurit, scule de prelucrare prin aschiere, masini de debitat, sisteme de bavurare, roboti industriali, mese de sudura, mese hidraulice, scule, port scule, menghine, pompe hidraulice, instrumente de masura si control, rulmenti, scule de mana si multe altele.

Actuala editie va beneficia de prezenta a peste 60 de firme din Romania, Elvetia, Austria, Germania si Ungaria care vor prezenta cele mai noi si performante produse, tehnologii sau servicii care apartin domeniului tehnic.

Daca doriti sa fiti la curent cu performanta in tehnologie si aparatura de ultima generatie din Europa, va invitam sa vizitati Targul International Tehnic, la Expo Transilvania (22-25 martie).

Program de vizitare:

22-24 martie – intre orele 10.00-18.00

25 martie – intre orele 10.00-16.00

In premiera, va fi expusa o celula robotizata de sudare si una de manipulare. Acestea vor putea fi vazute in standul firmei Inno Robotics din Cluj-Napoca.

Alaturi de produse si tehnologii de ultima ora expuse in premiera, la targ vor putea fi testate:
- covorasele antioboseala de la Werksitz 
- sisteme electrice si pneumatice pentru insurubare-asamblare manuala, semi-automata si automata 
- celula robotizata Denso cu alimentator EYEFEEDER (acest produs este foarte interesant si unic la nivel global, momentan patentat si produs de catre o singura firma din Romania)

Pe parcursul targului vor avea loc demonstratii si prezentari de produse si utilaje ale celor peste 60 de firme din Romania, Elvetia, Austria, Germania si Ungaria care vor prezenta cele mai noi si performante produse, tehnologii sau servicii care apartin domeniului tehnic.

Daca doriti sa fiti la curent cu performanta in tehnologie si aparatura de ultima generatie din Europa, va invitam sa vizitati Targul International Tehnic, la Expo Transilvania (22-25 martie).
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video