Un singur instrument, aplicatii multiple

242 vizualizari
aparat de masura testo440
Distribuie pe

logo testo

 

 

 

Instrumentul testo 440 combină un design compact cu meniuri de măsurare dedicate și sonde wireless, oferind utilizatorului versatilitate și oportunitatea măsurării convenabile a tuturor parametrilor ce caracterizează sistemele de ventilație și aer condiționat.

Măsurarea vitezei aerului și a parametrilor ce caracterizează confortul ambiental se desfășoară adesea conform unor standarde și normative. În scopul de a simplifica munca pentru utilizator, în meniul aparatului sunt predefinite meniuri clar structurate pentru următoarele aplicații: măsurarea debitului de aer în tubulaturi și la grile de ventilație, măsurări cu factor k, determinarea gradului de turbulențe conform standardului SR EN ISO 7730:2006/ ASHREA 55, necesarul de încălzire/răcire, indicarea riscului de apariție a mucegaiului și măsurări pe termen lung (înregistrarea valorilor măsurate la intervale de timp prestabilite).

Indiferent de parametri pe care doriți să ii măsurați, aerul condiționat, ventilație sau de confort ambiental, gama noastră de sonde pentru viteza aerului și IAQ vă oferă un suport precis și fiabil in sarcinile dumneavoastră, permițandu-vă să indepliniți orice provocare de măsurare. În plus, mânerul universal poate fi utilizat în combinație cu numeroase sonde dedicate și accesoriile complementare. Acest lucru vă permite să treceți în doar câteva secunde de la măsurarea calității aerului ambiental la determinarea debitului volumic de aer dat de un difuzor.

Meniuri de măsură intuitive: potrivite pentru orice aplicație

Măsurarea debitului volumic

Calcularea automată a debitului volumic în conducte și la grile prin simpla introducere a parametrilor dimensionali ai conductei și măsurarea vitezei aerului cu instrumentul pentru măsurarea vitezei aerului și calității aerului ambiental testo 440/testo 440 dP și o sondă cu fir cald sau elice.

testo
testo440

Măsurarea debitului volumic cu sonde cu pâlnii

Acum, măsurările debitului sunt simplificate la anemostate, cu ajutorul sondelor cu pâlnii de măsurare Testo și cu instrumentul pentru măsurarea vitezei aerului și calității aerului ambiental testo 440/testo 440 dP.

Măsurarea debitului volumic cu factor K

Calcularea debitului volumic cu factor K și măsurarea presiunii diferențiale sunt posibile cu instrumentul pentru măsurarea vitezei aerului și calității aerului ambiental cu senzor de presiune diferențială integrat testo 440 dP.

testo440
testo440

Măsurarea debitului volumic cu tub Pitot

În cazul vitezelor mari de curgere sau al fluxurilor turbulente de aer, calcularea debitului volumic se face prin măsurarea presiunii diferențiale cu tubul Pitot și instrumentul pentru măsurarea vitezei aerului și calității aerului ambiental cu senzor de presiune diferențială integrat, testo 440 dP.

Necesarul de încălzire/răcire

Determinarea entalpiei sistemului de ventilație se realizează prin măsurarea paralelă a umidității și temperaturii aerului de intrare/ieșire cu instrumentul pentru măsurarea vitezei aerului și calității aerului ambiental testo 440/testo 440 dP și 2 sonde de umiditate cu cablu fix sau Bluetooth.

testo440
aplicatii testo440

Indicarea riscului de apariție a mucegaiului

Compararea temperaturii la suprafață cu punctul de rouă și indicarea riscului de mucegai conform unui sistem de tip semafor sunt avantajele combinării instrumentului pentru măsurarea vitezei aerului și calității aerului ambiental testo 440/testo 440 dP cu o sondă de temperatură/umiditate și termometrul în infraroșu operat prin smartphone testo 805i.

Măsurarea gradului de turbulențe

Pentru îndeplinirea normelor EN ISO 7730 / ASHREA 55 este necesară evaluarea nivelului de confort pe baza determinării turbulențelor și indicelui de current, măsurare posibilă cu instrumentul pentru măsurarea vitezei aerului și calității aerului ambiental testo 440/testo 440 dP și sonda pentru gradul de turbulență.

aplicatii testo440
aplicatii testo440

Înregistrarea pe termen lung

Înregistrarea curbele valorilor de măsurare pentru anumiți parametri se realizează acum doar prin introducerea perioadei de măsurare și a intervalului de citire cu orice sonda testo 440 si instrumentul pentru măsurarea vitezei aerului și calității aerului ambiental testo 440/testo 440 dP.

 

Mai multe informații despre instrumentul multifuncțional testo 440, meniuri și aplicații sunt disponibile pe site-ul nostru www.testo.ro. De asemenea, consultanții noștri vă stau la dispoziție la numărul de telefon +40 264 202 170 sau la adresa de email info@testo.ro.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video