Reynaers Aluminium România devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme

1 vizualizari
fatade aluminiu
Distribuie pe

Începând cu data de 1 octombrie 2020, subsidiara locală a Reynaers Aluminium, lider european în furnizarea de soluții din aluminiu, devine unic distribuitor în România pentru Forster Profilsysteme, dezvoltator și producător elvețian de profile din oțel și oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru uși, ferestre și fațade.

 

Achiziționată în urmă cu 3 ani de către Grupul Reynaers, compania elvețiană Forster Profilsysteme este recunoscută la nivel internațional pentru soluțiile sale ce întrunesc atribute de performanță, siguranță, precum și de protecție împotriva incendiilor, la cel mai înalt nivel. Profilele furnizate din centrul de producție de 14.000 m² situat în Arbon, Elveția, vor putea fi achiziționate din luna octombrie doar prin intermediul Reynaers Aluminium România.

Daniel Popa Country Manager Reynaers România

Odată cu această nouă etapă, vom putea veni în sprijinul clienților și partenerilor noștri cu o completare firească în realizarea proiectelor arhitecturale care includ atât soluții de aluminiu, cât și oțel și sticlă de ultimă generație. Totodată, statutul de distribuitor exclusiv al acestor produse, ne oferă posibilitatea de a ne extinde aria de expertiză și de a acapara și noi segmente de pe piața locală”, a declarat Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium România.

În prezent, Reynaers Aluminium România are în desfășurare mai multe proiecte pe plan local, printre care se numără One Floreasca City, Record Park, Țiriac Tower, Aviației Park, Lidl, Sema Park, Electroputere Craiova, Sema Park, Arossa Residence s.a.m.d.

# # #

Despre Reynaers România

Reynaers Aluminium, parte a grupului Reynaers, este unul din liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor durabile din aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere. La nivel global, produsele Reynaers Aluminium se comercializează în 70 de țări. Înființat în 1965, grupul Reynaers, cu sediul in Duffel, Belgia, are peste 2.322 de angajați, în peste 40 de țări, la nivel mondial și a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 580 milioane euro.

Prezentă pe piața locală din 2006, Reynaers Aluminium România a cunoscut o creștere rapidă pe piața de profil, produsele adresându-se proiectelor rezidențiale, comerciale, office sau industriale. Printre lucrările de referință se numără Oregon Park, Brașov Business Park, Promenada Mall, Afi Business Park, Amber Gardens, One Charles de Gaulle, One Herăstrău Plaza, One Floreasca City, Țiriac Tower, The Light, Rahmaninov Residence, Aviației Park, Catedrala Mântuirii Neamului, Arctic Găiești, Campus 6 etc.

Reynaers Aluminium România și-a adjudecat în 2019 premiul pentru Best Facades/Exterior Design în cadrul galei CIJ Awards, după ce în anul anterior a fost desemnat cel mai bun furnizor de materiale din industria de real-estate în cadrul aceluiași eveniment.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video