Ariston: Ce conteaza atunci cand alegi o centrala termica

85 vizualizari
genus
Distribuie pe

Gama Genus EVO de la Ariston, extinderea garantiei de la 3 la 5 ani

Apropierea primaverii este momentul oportun pentru a incepe procesul de informare referitor la alegerea unei centrale termice. Indiferent de tehnologia vizata, conventionala ori in condensare, Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice de apartament, propune pentru anul acesta gama de centrale Genus Evo si Genus Premium Evo, doua modele de top in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea, ce reprezinta varful de gama din oferta companiei.
Potrivit Ariston Thermo Romania, eficienta si performanta maxima sunt doua dintre cele mai importante criterii care stau la baza alegerii unei centrale termice. Astfel, o evaluare atenta a caracteristicilor tehnice, dar si a serviciilor conexe precum garantia, consultanta specializata si montajul profesionist, pot usura procesul de decizie.

In cazul centralelor conventionale, atentia trebuie indreptata, in primul rand, asupra pieselor interioare si a materialelor din care acestea sunt confectionate, ele avand un impact puternic asupra randamentului centralei. In acest sens, eficienta energetica a centralei conventionale Genus Evo este asigurata de o pompa supradimensionata cu doua turatii, iar schimbatorul de caldura confectionat din cupru ajuta la atingerea unui randament de pana la 93,8%.

Mai mult, acest model dispune de trei stele de confort in ceea ce priveste obtinerea apei menajere, iar designul sau inovator si structura compacta, permit adaptarea centralei la orice tip de mobilier.

Tehnologia condensarii intr-o centrala de top
„In conditiile noilor directive ErP ce vor intra in vigoare in luna septembrie a acestui an si care vor impune comercializarea exclusiva a centralelor termice in condensare, am inceput o ampla campanie de promovare a acestor modele deoarece am observat ca 65% dintre romani nu sunt informati cu privire la tehnologia condensarii si la avantajele pe care le aduce aceasta”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.

Potrivit acestuia, gama Genus EVO raspunde, de asemenea, cerintelor impuse de directivele europene print-un al doilea model - Genus Premium Evo, o centrala termica in condensare unica nu doar prin designul sau, ci si prin dotarile de care beneficiaza. Fabricata in Italia, ca si Genus Evo, Genus Premium Evo se diferentiaza, in primul rand, printr-un arzator cu premix ce permite atingerea unui nivel maxim de randament, de 109%. De asemenea, centrala dispune de o modulatie 1:10 ce accentueaza economia de consum.

„Unul dintre cele mai importante avantaje ale modelului Genus Premium Evo il reprezinta functiile Auto si Confort, cu ajutorul primei fiind posibila autoreglarea temperaturii in functie de schimbarile din exterior si interior. Functia Confort, pe de alta parte, vizeaza incalzirea rapida a apei, astfel incat sa elimine timpul de asteptare pentru un dus fierbinte”, a mai spus Catalin Draguleanu.

Mai mult, atat Genus Premium Evo, cat si modelul conventional, Genus Evo, dispun de un afisaj LCD cu meniu in limba romana, care permit utilizatorului o navigare facila pentru setarea temperaturii dorite si activarea functiilor necesare. De asemenea, ambele modele sunt compatibile cu Sensys, dispozitivul de gestionare a sistemului ce permite verificarea cu usurinta a bunei functionari a centralei.
Reprezentantul companiei a mai afirmat, de asemenea, ca, in ultima perioada, s-a observat o atentie sporita a romanilor in ceea ce priveste modelele mai complexe, cu functii menite sa creasca randamentul, sa diminueze consumul de combustibil si sa ofere posibilitati suplimentare de programare.

„Romanii incep sa se informeze din ce in ce mai mult cu privire la optiunile suplimentare oferite de o centrala termica, in comparatie cu anii trecuti, ceea ce inseamna ca pretul nu mai este principalul criteriu de achizitie si ca piata romaneasca se maturizeaza”, a mai spus reprezentantul companiei.

Pentru a veni in sprijinul celor care au in plan in acest an achizitia unei centrale termice de apartament, Ariston Thermo Romania lanseaza o campanie de extindere a perioadei de garantie pentru centralele din gama Genus EVO. Astfel, orice achizitie a modelelor Genus Premium Evo si Genus Evo in perioada 23 februarie - 31 octombrie 2015 va beneficia de cinci ani garantie, in loc de trei.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video