Ariston Thermo Romania lanseaza doua noi aplicatii online

146 vizualizari
Ariston NET
Distribuie pe


Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice, continua sa inoveze in ceea ce priveste instrumentele oferite clientilor pentru a face cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de achizitia sau gestionarea unei noi instalatii de incalzire a locuintei. Astfel, dupa ce anul trecut a introdus pe piata aplicatia Ariston NET, care confera inteligenta centralei termice printr-o serie de functii de ultima generatie, compania anunta lansarea a doua noi aplicatii online.

“Romanii se alineaza tot mai mult trendurilor din Occident, iar online-ul este principala sursa de informare, in timp ce smartphone-ul reprezinta solutia la toate problemele legate de lipsa timpului. Tocmai din acest motiv am decis sa ne extindem lista de instrumente online ce pot veni in ajutorul clientilor nostri”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.

Configurator online pentru alegerea centralei termice
Prima dintre noile aplicatii lansate este integrata in portalul companiei, atat versiunea desktop, cat si mobile, si este un configurator pentru alegerea centralei termice, functionand precum un ghid ce ajuta clientul final sa ia cea mai buna decizie inainte de achizitie.
„Nu toti cei care sunt in cautarea unei centrale termice stiu sa faca o analiza a necesarului de incalzire a locuintei tinand cont de gradul de izolare, suprafata si volumul spatiului ce urmeaza a fi incalzit si de numarul de consumatori de apa calda menajera (n.b. numarul de bai si bucatarii). Tocmai din acest motiv am decis sa lansam acest configurator”, a subliniat Draguleanu.

Aplicatia ii ofera clientului posibilitatea de a alege fiecare detaliu legat de tipul de instalatie de care are nevoie, precum suprafata locuintei, numar de bai, numar de persoane tip de combustibil dorit. Pe baza unei analize a tuturor acestor indicatori, configuratorul Ariston genereaza clientului una sau mai multe recomandari de produse care s-ar potrivi nevoilor sale.

Aplicatie mobila, speciala pentru tehnicienii de service
Cea de-a doua aplicatie lansata de companie este Ariston Thermo Quick Fix. Disponibila pentru dispozitive mobile (tableta sau smartphone) – aplicatia este destinata tehnicienilor de service pentru accesarea informatiilor tehnice referitoare la produsele Ariston, pe teren, on-line. Ariston Thermo Quick Fix functioneaza pe dispozitivele cu Android si iOS.

“Fiecare produs din gama noastra are specificatii proprii si, prin lansarea acestei aplicatii, ne-am dorit sa venim in sprijinul tehnicienilor de service astfel incat acestia sa poata rezolva in cel mai rapid timp orice problema aparuta atunci cand sunt pe teren”, a afirmat Catalin Draguleanu.

Astfel, aplicatia ofera in orice moment informatiile si documentele utile in identificarea si solutionarea oricarei probleme. Scanand codul de bare de pe produs sau introducand in aplicatie codul produsului si anul de fabricatie, alaturi de codul de eroare afisat de centrala sau de simptomele prezentate de aceasta, tehnicianul poate avea pe loc o diagnoza pas cu pas a instalatiei. Odata realizat acest lucru, specialistul in service poate descarca documentele necesare pentru a gasi rapid solutionarea problemei.

Pe langa lansarea celor doua noi aplicatii, Ariston anunta si posibilitatea cumpararii individuale a kit-ului Ariston Sensys Net, compus din dispozitivul de termoreglare Sensys si din gateway, ce permit folosirea aplicatiei Ariston NET pentru centralele Ariston deja achizitionate.

“La lansarea Ariston NET, kit-ul putea fi achizitionat doar la pachet cu o centrala termica. Numarul mare de cereri din partea clientilor care aveau deja o instalatie in functiune, dar care isi doreau doar instalarea kit-ului, ne-a determinat sa luam decizia de a vinde si separat sistemul”, a mai afirmat Draguleanu.

Ariston NET, aplicatie disponibila pentru Android si iOS, permite controlul incalzirii si pregatirea apei calde menajere de oriunde si in orice moment, singura conditie fiind o conexiune la Internet. Astfel, prin utilizarea acestei aplicatii, confortul este dus la nivelul urmator, datorita posibilitatii controlului multiplu. Cu ajutorul aplicatiei se poate seta o temperatura diferita in fiecare camera din locuinta si chiar pot fi gestionate sistemele de incalzire si producere de apa calda menajera din mai multe locatii.

De asemenea, Ariston NET ofera 4 moduri prestabilite de functionare: pentru iarna, pentru oprire cu activarea functiei anti-inghet, pentru vara si pentru perioada vacantei. Centrala devine astfel inteligenta si actioneaza conform setarii, fara sa fie nevoie de o verificare suplimentara.

O alta functie importanta este programarea zilnica si saptamanala, in functie de programul si stilul de viata al utilizatorilor. In plus, in cazul in care apare o problema in functionarea centralei, aplicatia va transmite o notificare proprietarului, dar si centrului de service, daca este activat serviciul de service la distanta.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video