Aerteknika

Ariston Thermo Romania, premiat cu distinctiile Best Buy si SuperBrands

Ariston
vizualizari

Logo Ariston

Ariston Thermo, liderul pieței locale de centrale termice şi boilere electrice, a primit distincția de „Best Buy Award”, fiind considerat de către români brandul de centrale termice şi boilere cu cel mai bun raport calitate-preţ şi cea mai bună experienţă de cumpărare. De asemenea, Ariston fost desemnat unul dintre Superbrand-urile 2017, după ce s-a făcut remarcat între alte 1.200 de mărci analizate de Superbrands România.

În urma proceselor de selecție, realizate atât pe baza unor cercetări de piață, cât și prin intermediul jurizării unor personalități reprezentative în domeniu, brandul Ariston a fost premiat cu titlurile Best Buy Award și Superbrand. Cele două titluri internaționale își propun să ofere recunoaștere celor mai apreciate branduri din România.

Catalin Dragulescu de la AristonSuntem bucuroși să primim aceste distincții de valoare, care ne reconfirmă aprecierea și încrederea pe care clienții noștri o au în produsele Ariston. Recunoașterea primită din partea consumatorilor români subliniază poziția dominantă a mărcii noastre. Vom continua să dezvoltăm produse calitative și durabile, care să răspundă nevoilor reale ale pieței” a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Ariston Thermo România a primit medalia „Best Buy Award”, alături de statusul „Nr.1 pentru cel mai bun raport preț-calitate”, la categoria „Sisteme de încălzire şi tehnologie termică în general”, în cadrul celui mai nou studiu de piață Best Buy Award Construction 2017/2018. Studiul Best Buy Award România a fost realizat de către organizația elvețiană ICERTIAS - International Certification Association (www.icertias.com), pe un eșantion relevant de 1.200 de respondenți. Eșantionul a fost reprezentat de profesionişti în construcţii şi persoane fizice pasionate de bricolaj.

Sondajul Construcții Best Buy Award 2017/2018 România arată în ce mod profesioniștii în construcții și DIY experimentează diferite produse și servicii de pe piața românească, referitor la raportul preț-calitate. Astfel, prin intermediul sondajului, oamenii și-au răsplătit cu votul lor brandurile și serviciile care le-au oferit cel mai bun raport calitate-preț în intervalul de timp menționat.

Conform regulamentului, companiile nu se pot nominaliza ele însele sau aplica direct la studiul de piață Best Buy Award, ci pot primi statutul de Best Buy Award numai prin intermediul produselor sau serviciilor lor, în cazul în care obțin cel mai mare număr de voturi pentru categoria relevantă. Consumatorii au răspuns prin metoda întrebărilor deschise, unde au putut menționa liber furnizorii de produse și servicii, folosind propriile cuvinte.

Obținerea acestor medalii ne provoacă să continuăm procesul de inovare al produselor noastre cu scopul de a duce confortul mai aproape de clienții noștri. În acest sens, lucrăm permanent la crearea de soluții adaptate celor mai noi cerinţe ale pieţei cu accent pe tehnologii de ultimă oră, servicii de post-vânzare și mentenanță”, a adăugat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Ariston Thermo România a fost, de asemenea, desemnat SuperBrand 2017, o distincție primită din partea Superbrands România. Compania a obținut statutul de Superbrand, remarcându-se pentru performanțele sale între cele peste 1.200 de branduri, din aproape 50 de categorii de business. Într-o primă fază a evaluării Superbrands, brandurile au fost analizate de Consiliul Superbrands, format din profesioniști din domeniile de marketing, comunicare, managementul afacerilor sau media, pe baza a trei criterii principale – calitate, încredere și diferențiere pe piață. În urma evaluării, doar jumătate dintre brandurile propuse au intrat în studiul de piață realizat de Superbrands în colaborare cu IPSOS.

a doua fază a procesului de selecție, brandurile au fost validate de consumatori în urma unui studiu de piață, realizat pe un eșantion reprezentativ, de peste 1.500 de respondenți. Întrebările au implicat verificarea performanțelor brandurilor nominalizate pentru statutul de Superbrand din perspectiva unui set de atribute precum încredere, dinamism și leadership. Astfel, din totalul brandurilor analizate, au fost distinse în final cu statutul de Superbrands pentru România un număr de 370 de mărci.

BestBuyDespre Best buy Award

Best Buy Award (http://www.bestbuyaward.org) este un proiect internaţional continuu pentru cercetarea şi premierea produselor, serviciilor şi altor entităţi de pe pieţele locale şi internaţionale care oferă cea mai bună experienţă de cumpărare si cel mai bun raport calitate-preţ, exclusiv în funcţie de experienţa şi opiniile consumatorilor.

Proiectul Best Buy Award este coordonat şi susţinut la scară globală de organizaţia elveţiană ICERTIAS - International Certification Association cu sediul la Zurich, Elveţia. Pentru cercetările din cadrul Best But Award, ICERTIAS colaborează cu numeroase organizaţii locale şi internaţionale, încurajând astfel cooperarea în vederea conştientizării importanţei raportului calitate-preţ la nivel local şi global.

SuperBrandsDespre Superbrands

Superbrands este organizația mondială care oferă prestigiosul statut de Superbrand, brandurilor evaluate de catre un juriu larg de personalități reprezentative pentru domeniu, denumit Consiliu Superbrands, și validate de consumatori, în urma unui studiu de piață. Criteriile luate în considerare sunt Calitate, Încredere, Diferențiere pe Piață, alături de alți indicatori care definesc profilul de consum din diferite piețe, la nivel global.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019