novapex

 

Beneficiile folosirii unui aer conditionat industrial. Gamă diversă găsești la Hextech

””
vizualizari

Suntem în plin sezon de căldură, temperaturile urcă de la o zi la alta, iar disconfortul termic este tot mai mare. Având în vedere schimbările climatice din ultimii ani, vara se pare că în România este tot mai toridă și căutăm tot mai mult locurile umbrite. În clădirile de birouri sau acasă, cel puțin la orele amiezii cât și după masă, nu mai putem deschide ferestrele pentru a aerisi. Căldura de afară pătrunde în interior, ceea ce înseamnă un disconfort termic crescut.

Dacă iarna ne mai luăm un rând de haine pe noi, vara în afara de faptul că purtăm haine cât mai lejere și facem dușuri repetate, nu prea găsim soluții adecvate. Un aer conditionat industrial însă poate rezolva această problemă.

Nu toți avem o casă pasivă sau lucrăm într-un birou unde soarele nu are acces, astfel că trebuie să găsim soluții pentru a sta într-un mediu cât mai confortabil.

Aer condiționat, da sau ba?

Teoria aerului condiționat a fost îndelung dezbătută de-a lungul timpului, unii oameni fiind de părere că nu este sănătos dacă funcționează pentru timp îndelungat într-o încăpere în care noi suntem prezenți.

În fapt, acesta nu este sănătos doar dacă venim de afară unde temperaturile sunt peste 30 de grade Celsius și pornim aerul condiționat la o temperatură de 16 grade Celsius și stăm în fața lui. Poate că un astfel de comportament afectează, având în vedere că organismul nu a  avut timp să se adapteze.

Un alt aspect despre care opinia publică vorbește, este că poate dăuna sistemului respirator, având în vedere că pe filtre se depune praful și bacteriile. Cu siguranță se depune și nu doar pe aerul condiționat cât și pe alte obiecte din spațiul respectiv. De aceea praful trebuie șters constant, iar mediul trebuie igienizat pentru a preveni eventuale probleme respiratorii. Iar în ceea ce privește aerul condiționat, trebuie igienizat și făcut o revizie corespunzătoare înainte de sezonul călduros. Astfel veți ști că acesta funcționează corespunzător.

Atât timp cât știm să-l utilizăm, aerul condiționat vine cu beneficii

Pentru ca un aer condiționat să nu „dăuneze“ sănătății, așa cum am spus și mai sus trebuie să îi facem revizie și igienizare înainte de fiecare sezon. În plus, acesta trebuie setat la o temperatură corespunzătoare și să nu stăm în perimetrul său atunci când funcționează.

Un aer condiționat vine cu beneficii. În primul rând reglează umiditatea dintr-o încăpere. Un aer umed este un teren propice pentru dezvoltarea microorganismelor și bacteriilor, iar un aer prea uscat creează disconfort. Un aer condiționat poate regla umiditatea dintr-o încăpere pentru a crea un mediu cât mai confortabil. Desigur, având în vedere că sunt foarte multe modele pe piață, trebuie ales în funcție de dimensiune și putere, în funcție de spațiul locuibil.

În pagina hextech.ro putem găsi multe modele de aer condiționat de unde putem alege în funcție de dimensiuni și putere.

În al doilea rând, acesta conține particule de aer și vapori. Astfel că filtrează aerul pentru a elimina poluanții din interior, îmbunătățind astfel calitatea aerului.

În al treilea rând oferă confort. Creează un mediu unde aerul este respirabil și răcoros, comparativ cu cel de afară. Pot fi de asemenea reglate cu ajutorul telecomenzii sau a telefonului.

Important este să îl alegem pe cel potrivit nevoilor noastre. Hextech vine cu o gamă largă de produse de unde putem achiziționa modele diferite de aer condiționat și nu numai.

Vezi în pagina oficială mai multe detalii.

Date de contact:

+040723370889

office@hextech.ro

Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019