Centrala cu condensare Logamax plus GB012 de la Buderus, economie de energie si bani, functionare in siguranta

210 vizualizari
Logamax
Distribuie pe

Centrala termica murala cu condensare Logamax plus GB012 intruneste calitatile care au facut ca marca Buderus - o marca cu aproape 300 de ani de experienta si traditie in echipamente si sisteme de incalzire - sa fie una dintre cele mai respectate si admirate din lume. Tehnologia inovatoare inglobata in componentele centralei este graitoare pentru profesionalismul si atentia la detalii a specialistilor Buderus. Printre caracteristicile noii centrale Buderus se numara eficienta energetica de pana la 103 la suta, dimensiunea compacta, fiabilitatea, protejarea mediului prin reducerea emisiilor poluante, modalitatea simpla si rapida de instalare, reglare sau mentenanta, dar si existenta multiplelor elemente de siguranta.

O centrala combi cu o eficienta energetica de 103 la suta
Logamax plus GB012 are o putere de 25 kW atat pentru incalzire, cat si pentru apa calda menajera. Apa calda (de 40 - 60 de grade Celsius) este preparata in regim instantaneu. Randamentul ridicat al centralei asigura un debit constant de apa calda la temperatura ceruta de utilizator si se datoreaza sistemului alcatuit din 2 schimbatoare de caldura, care imbunatatesc considerabil transferul termic. Astfel, schimbatorul principal, din inox, deosebit de fiabil, si un schimbator de caldura secundar, din aliaj Al-Si-Mg, functioneaza atat pentru circuitul de incalzire, cat si pentru cel de apa calda menajera, jucand un rol de recuperare a condensatului. Eficienta energetica ridicata se concretizeaza intr-un consum redus de combustibil gazos. In plus, vana de gaz modulanta contribuie la un consum rational de combustibil, iar ventilatorul cu turatie variabila asigura un consum redus de energie electrica si o functionare extrem de silentioasa a centralei.

Dimensiuni compacte, confort in utilizare si intretinere
Centrala Logamax plus GB012 este un produs robust, cu dimensiuni reduse, care poate fi montata in spatii inguste. Adancimea de numai 355 de mm si inaltimea de 440 de mm, precum si spatiul necesar de montaj de doar 0,3 metri patrati, o fac extrem de manevrabila. Este usor de transportat si de montat, iar prin accesul rapid la toate componentele interioare, devine extrem de usor de controlat in timpul operatiilor de mentenanta si service.

Panou LCD de comanda – afisaj usor de citit
Automatizarea avansata a centralei asigura coordonarea functionarii componentelor electronice, comanda si controlul echipamentelor si functiilor de modulare si de siguranta ale centralei. Display-ul LCD permite afisarea codurilor de eroare, prin siruri de litere si cifre, ceea ce usureaza cu mult munca specialistului de service. De asemenea, prin intermediul butoanelor de pe panoul frontal si al ecranului digital, utilizatorul poate regla temperatura din circuitul de incalzire si pe cea a apei calde menajere.

Functionare in siguranta totala
Componentele de protectie cu care este echipata centrala Logamax plus GB012 au menirea de a asigura utilizatorii ca aceasta va functiona intotdeauna in deplina siguranta si in conditii de maxima economie. Panoul de comanda Cotronic 3, care detecteaza lipsa flacarii si contine valve cu solenoid ce permit modulatia flacarii si contribuie la un consum rational de combustibil, senzorul de incalzire pe tur, termostatul de siguranta pe tur, senzorul de gaze arse, senzorul de nivel condensat in recuperator, vana de gaz, vasul de expansiune, electrodul de ionizare, senzorul de ventilator pentru reglarea turatiei, termostatul de siguranta gaze arse, sifonul condens, supapa de incalzire sau senzorul electronic de protectie la inghet reprezinta principalele elemente de siguranta care contribuie la buna functionare a centralei. Mai mult, functia de blocare ’’Child Lock’’ impiedica folosirea neautorizata a centralei de catre copiii nesupravegheati.

Beneficii clare pentru utilizatori:
• inalta eficienta energetica, de 103 la suta, datorita tehnologiei de incalzire cu condensare
• pret foarte avantajos pentru o centrala cu condensare
• dimensiuni compacte, ce necesita un spatiu redus pentru montare
• economie de bani datorita consumului redus de gaz metan
• reducere la minim a emisiilor poluante
• numeroase elemente de siguranta si protectie
• instalare, reglare si mentenanta rapide si simplu de efectuat
• fiabilitate si durabilitate
• design elegant

Logamax plus GB012 UM – detalii tehnice:
Putere termica nominala min./max. (incalzire de 50/30°C): 7.8 - 27.2 kW
Putere termica nominala max. (incalzire de 80/60°C): 25.5 kW
Putere termica nominala pentru apa calda menajera max.: 25.5 kW
Grad normat de utilizare la curba de incalzire de 50/30°C: 103 %
Debit de gaz metan necesar: 2.7 m3/h
Presiunea necesara pentru alimentarea cu gaz metan: 17 - 25 mbar
Debit maxim de apa calda: 10 l/min
Temperatura apei calde: 40 - 60°C
Dimensiuni (H x L x I): 715x440x355 mm
Greutate: 37 kg

Mai multe informatii gasiti pe website-urile www.bosch-climate.ro si www.bosch.com
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video