Colectoarele solare Apricus. Experienta si oportunitati in Republica Moldova

101 vizualizari
apricus
Distribuie pe

In data de 22 Martie 2013 in cadrul MoldExpo, in sala de conferinte, incepand cu 15.45, Apricus Solar si SolaraTerm vor organiza o manifestare intitulata:

“Colectoarele solare Apricus. Experienta si oportunitati in Republica Moldova”

Vor sustine prezentari reprezentati ai celor doua companii.  La acest eveniment vor participa specialisti din Republica Moldova.

”Pentru Apricus evenimentul constituie un bun prilej de a arata ca piata sistemelor solare din Republica Moldova este activa. Consideram parteneriatul cu SolaraTerm important iar cu acest prilej vom putea arata celor interesati o serie de realizari importante  realizate in Moldova. De anul acesta Apricus va putea oferi si pe piata Moldovei noile sale produse si suntem incantati ca un asemenea eveniment are loc la Chisinau”, declara dl Mihai Vintila, Relationship Manager Eastern Europe in cadrul Apricus Solar.

Apricus Solar este producator de sisteme solare termice si de produse conexe. Fondata in 2003 pentru a oferi solutii solare termice, compania a devenit una din cele mai dinamice multinationale din lume. Avand birouri in toata lumea si o prezenta in peste 30 de tari, inclusiv in Moldova, Apricus doreste a pune la dispozitia clientilor sai produse calitative si inovatoare.

Intrarea la manifestare se face pe baza de invitatii. Acestea se pot obtine gratuit trimitand o solicitare la info@solaraterm.com sau mihai@apricus.com

Apricus Eastern Europe Office
Address: Principala Street no 2, Silistea - Braila, Romania
Ph: +40 745 135 336, Fax: +40 239 700 239
Website: www.apricus.com
Email: mihai@apricus.com
Skype: vintila.mihai
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video