novapex

 

Dirtstop, noul filtru magnetic separator de impuritati, pentru centrala

filtru impuritati Dirtstop IVAR
vizualizari

Murdaria, nisipul și substanțele feroase se pot acumula în interiorul sistemului de încălzire, riscând să pună în pericol funcționarea corectă a centralei.

Dirtstop este un separator compact de impurități proiectat de IVAR, esențial pentru cei care doresc să prelungească durata de viață a centralei prin îmbunătățirea schimburilor termice și eficiența generală a sistemului, garantând protecția împotriva coroziunii și curățarea constanta a țevilor și a terminalelor.

Destinat pentru a fi ușor de instalat sub centrală, chiar și în spații deosebit de mici, orizontal sau vertical, separatorul de impurități Dirtstop®este alcătuit dintr-un corp din IXEF®, tehnopolimer care garantează o performanță mecanică și termică ridicată, acesta este usor și rezistent la coroziune.

Dirstop filtru impuritati

Ceea ce face Dirtstop® unic este filtrarea perfectă a fluidului în toate cele 4 configurații de instalare posibile, asigurând întotdeauna o funcționare perfectă a dispozitivului.
Această caracteristică este posibilă datorită inserției rotative (brevet în curs), care poate fi rotită în funcție de cerințele de instalare, forțând apa să treacă prin filtru, izolând astfel impuritățile.

O altă particularitate a lui Dirtstop® este că este ușor de curățat fără a fi necesară golirea sistemului. Filtrul, echipat cu o cameră reglabilă de decantare cu o bază înclinată, face ca impuritățile să se plaseze spre robinetul de golire.

Există, de asemenea, un puternic magnet detașabil în interiorul filtrului care atrage substanțe feroase și metale, împiedicandu-le pe acestea să ajungă în sistem astfel prevenind aparitia ruginei.

În cele din urmă, Dirtstop®este echipat cu un robinet de golire care poate fi conectat la o țeavă adecvată pentru a curăța filtrul și un kit format dintr-un robinet cu olandez și racord cu olandez: este complet cu tot ceea ce este necesar pentru instalare, gata pentru a face orice sistem termic curat, sigur și durabil.

Produsul este distribuit de IVAR HVAC ROMANIA,
București, B-DUL. BIRUINȚEI, NR. 139, TEL. 021.350.31.81,
e-mail: office@ivarhvac.ro, site: www.ivarhvac.ro

Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019