E vremea renovărilor - accesați Shop Einstal pentru achizițiile de sisteme, accesorii, armături și altele

167 vizualizari
""
Distribuie pe

Omul gospodar își face iarna car și vara sanie, spune o vorbă din popor. Este un alt mod de a spune că trebuie să fim responsabili și să acționăm din timp, să punem la punct sistemele necesare specifice unui sezon înainte ca acesta să ne ia prin surprindere. Este un aspect bine-cunoscut faptul că vara este timp prielnic pentru renovări. Dacă acesta este planul, nu uitați de Shop Einstal, acolo unde veți găsi diverse sisteme și accesorii specifice pentru instalațiile casei. 

Din universul instalațiilor electrice și sanitare Shop Einstal vine cu soluții pentru orice ați avea nevoie. Dacă centrala nu mai dă randament și vă gândiți să o schimbați cu un model ceva mai nou, aici veți găsi variante, pe gaz, pe lemne de asemenea. Completați cu un termostat, cu sisteme de siguranță și nu uitați că există și o secțiune de Best Deal. 

Vastă categorie de armături 

Pentru cei interesați de armături aici vor găsi negreșit și regulatoare de gaz, supape de siguranță, robineți diverși sau electrovalve. Inclusiv cutiile metalice pentru contorul de gaz fac parte din portofoliul de produse aici. 

Atunci când instalatorul vă amintește despre acele accesorii ale unor sisteme, despre armături, Shop Einstal este locul perfect din care să comandați. Asta pentru că este și simplu, la distanță de un click stau toate aceste accesorii ușor de ales. Orice achiziție este însoțită desigur și de garanție. 

Un accesoriu de orice fel are și el, la rândul său, o importanță într-un sistem. Un robinet ce nu este bine montat duce la pierderi de apă, dacă nu chiar la mai rău de atât. Simplă înlocuire vă scutește de probleme majore ulterior. Cei care locuiesc la apartamente în bloc știu că inundațiile frecvente apar din cauza unor furtunuri sau robineți care cedează. De altfel, oricine trebuie să își asigure calitatea produselor folosite alegând pe cele comercializate în magazinele de specialitate cum este Shop Einstal. 

Schimbați sistemele complete sau doar accesoriile 

Un upgrade al casei se impune din când în când, dat fiind că apar noi și noi variante care pot optimiza costurile și consumul pe termen lung. Dacă un calorifer este plin de depuneri și nu se mai încălzește corespunzător presupune nevoia de a-l schimba complet. Însă nu uitați nici de filtrele montate pe țeava de alimentare pentru centrală. Filtre anti magnetită sunt de asemenea disponibile la Shop Einstal. 

Costurile sunt destul de rezonabile, iar stocul imediat disponibil, încât să primiți în scurt timp comandă făcută. Primiți garanții și la nevoie comenzile pot fi preluate telefonic. Asistență profesională poate face și ea diferența când necunoscător fiind veți fi nevoiți să înțelegeți diferențele între două sisteme aparent la fel. Iar cei de la Shop Einstal își arată imediat disponibilitatea în acest sens și fac ca diferența de a cumpăra din shop online sau magazin fizic să nu existe. 

Ofertele de preț sunt în pagina oficială. 

Contact: 

Magazin online și offline situat în Șoseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 București - 0766.261.389 - 0766.261.392 - 0786.124.777

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video