novapex

 

Incalzeste-ti casa cu solutiile inteligente si eficiente energetic TESY

aparate de incalzire Tesy
vizualizari

tesy

Luna septembrie marchează sfârșitul verii şi începutul toamnei. Odată cu scăderea inevitabilă a temperaturilor, gândul la o casă caldă și confortabilă apare din ce în ce mai mult pe ordinea de zi. Prin urmare, alegerea modului în care ne încălzim casa este extrem de important și responsabil. Există  de asemenea o serie de factori care trebuie luați în considerare: de la tipul şi dimensiunea încăperii, poziționarea locuinţei (apartament pe mijloc  sau pe colţ), direcția în care este orientat (nord/sud sau est/vest) până la materialele din care este construită clădirea (panou, cărămidă sau EPC). Atunci când se alege un aparat pentru încălzirea casei, trebuie luate în considerare costurile ulterioare - eficiența energetică a încălzitorului, precum și de cine va fi folosit acesta. Aici vine şi întrebarea inevitabilă - cum să combinăm toate aceste cerinţe într-una pentru a alege soluția ideală pentru încălzire?
Vestea bună este că una dintre cele mai de succes și inovatoare companii din Bulgaria - TESY , oferă aparate de încălzire potrivite pentru fiecare stil, gust, buget și mod de viață.

În ultimul timp, tot mai mulți oameni aleg convectorul ca pe un mod de încălzire. Aparatul încălzește camera în care este instalat, folosind convecția naturală al aerului, care apare datorită încălzirii. Fluxul de aer pe care convectoarele îl creează este mult mai mic sau aproape inexistent  în comparație cu cel al aerotermelor sau al aparatelor de aer condiționat. Aerul cald se ridică în sus și cel rece trece prin fantele din partea inferioară și se încălzește, folosing minimul de energie. Aparatul transformă 100% din energia consumată în căldură.

Convectoarele  electrice  de perete tip panou asigură o încălzire mai rapidă a încăperilor și reduc costurile cu energia electrică. TESY oferă două game de produse (ConvEco și HeatEco), care încorporează cele mai noi tehnologii cloud. Inginerii companiei au creat convectoarele de perete care pot fi controlate printr-o conexiune la Internet de oriunde din lume prin intermediul unui computer prin orice browser de internet de la adresa mytesy.com sau prin utilizarea unui dispozitiv mobil cu aplicația free tesyCloud.

Pe lângă faptul că oferă un control deplin asupra performanței energetice și a consumului de energie, modelele dispun de termostat electronic, printre care sunt şi ConvEco și HeatEco, care economisesc mult mai multă energie decât modelele cu un termostat mecanic.

Principalele avantaje ale ConvEco și HeatEco sunt că încălzesc camera mult mai rapid, fără zgomot, au un sistem fiabil de protecție anti-îngheț și pot fi instalate în camere cu umiditate ridicata. Modelele TESY au de asemenea o grilă specială care permite convecția la o viteză de 1,18m / s. Designul acestor convectoare de perete asigură o convecție optimă: prin găsirea unui raport corect între încălzitor, volumul carcasei convectoarului și spațiul din jurul acestuia.

Caloriferele electrice  cu ulei sunt unul dintre cele mai eficiente aparate electrice de uz casnic pentru încălzire.TESY oferă două serii de produse - CC și CB. În funcție de model, acestea pot încălzi până la 32 mp. Marele avantaj al modelelor TESY îl reprezintă designul elemenților caloriferului, la fel ca în seria CC, compania deține și un brevet pentru designul și forma elementului.

În cazul în care trebuie încălzită o cameră mai mică, puteți opta pentru aeroterme, care vin în mai multe opțiuni - de podea, perete sau pentru baie. Cu toate acestea, este imperativ să se știe că aeroterma nu se poate utilza doar ca sursă pricipală de incalzire, ci mai degrabă auxiliară.

Dacă dv. căutațti produse cu un  estetic și o un adesign deosebit, TESY oferă ca alternativă șemineul electric de perete, care va aduce un plus de confort și rafinament casei dumneavoastră.

Având în vedere toate aceste diverse modele de aparate, TESY ușurează alegerea celui mai potrivit produs, oferind consiliere pentru alegerea corectă prin intermediul - calculatorului  în care se pot seta parametrii camerei de încălzit. Acesta se află pe site-ul companiei tesy.com

De remarcat este faptul că TESY este primul producător de pe piața internă  a cărui convectoare de tip panou, calorifere cu ulei și întreaga gamă de aparate de încălzire respectă pe deplin cele mai recente reglementări privind eficiența energetică.

Sursă: revista Casa noastră

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019