republic

 

Încălzire smart pentru casa ta

termostat smart Netatmo
vizualizari

NetAutoma

Optimizează-ți  sistemul de încălzire existent!

Vă încălziți cu lemn, gaz, curent sau o pompă de căldură și doriți să optimizați performanțele instalației dvs.? Parte a rentabilizarii energetice a casei dvs., poate fi și  echiparea instalatiei cu un Termostat inteligent Netatmo care va aduce un plus de valoare proprietății dvs.

Termostatul inteligent Netatmo vă permite să economisiți bani cu factura de energie fără a vă sacrifica confortul. Într-adevăr, poți crea propriul program adaptat stilului tău de viață, pentru a încălzi casa doar atunci când este necesar. În plus, datorită funcției sale Auto-Adapt, Termostatul inteligent Netatmo este capabil să țină cont de izolarea locuinței, precum și de temperatura exterioară pentru a anticipa începerea încălzirii. Astfel, vă ajută să reduceți consumul de energie în timp. De asemenea, veți primi un raport lunar cu economia de energie pentru a vă putea urmări consumul.

Aveți un sistem de încălzire colectiv sau de cartier?
În acest caz, de ce să nu imbunatatiti instalația și consumul, investind în capete termostat de radiator inteligente Netatmo? Dotate cu un detector cu geamuri deschise, planificare cameră cu cameră, modul absent și o opțiune inteligentă de control bazată pe lumina soarelui și ocuparea camerei, vă permit să reglați temperatura în fiecare cameră a casei și să vă îmbunătățiți astfel confortul.

Pentru o pregătire optimă a instalației de încălzire, nu uitați de asemenea de revizia centralei, de curățarea și purjarea radiatoarelor sau a coșului de evacuare a fumului.

Mai multe informații despre termostat găsești și în articolul nostru anterior, aici: https://instalnews.ro/termice/fa-un-upgrade-incalzirii-tale-cu-ajutorul-termostatului-smart-netatmo

buy

Achiziționează termostatul smart Netatmo >>> https://netautoma.ro/produs/termostatul-netatmo/

cumpara netatmo

Specificații termostat

Dimensiuni termostat: 83 x 83 x 22 mm
Mecanică și design: Cub transparent din plexiglass Designed by Starck. Mereu la modă. 5 culori interschimbabile.
Temperatura măsurată: Plaja: 0°C la 50°C. Acuratețe: +/- 0.1°C
Temperatura setată: Plaja: 5°C la 30°C. Pasul: 0.5°C
Afișaj E-ink: Eficient energetic, raza de acțiune mărită, foarte lizibil.
Aplicație gratuită: Fără taxă de înregistrare. Accesibilă de pe mai multe dizpozitive. Aplicație disponibilă in App Store, Google Play și Windows Phone Store.

app

g

Setup: Compatibil cu centrala pe gaz, combustibil lichid și solid, pompă de căldură. Înlocuiește termostat cu fir sau wireless. Instalare ușoară, nu sunt necesare cunoștințe de IT.

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
Permalink

Nume
Ionica

Buna ziua am o centrală Alteeas one de 35 kw cu termostatul cub dar cu fir .
Acest termostat merge la centrală mea?
Ce pret are?
Mulțumesc!

Opinii

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Gabriel Tache

Stocarea energiei și sursele regenerabile la fața locului sunt instrumente cheie ce se pot alege pentru a combate prețurile mai mari la energie pe termen scurt.

Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Trăim într-o lume în care interacțiunea oamenilor cu tehnologia este din ce în ce mai strânsă. Rolul nostru, ca furnizor de soluții, este de a facilita această interacțiune.

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Intrăm acum într-o eră în care electricitatea verde este cheia pentru deblocarea provocărilor legate de emisiile de CO2 din transportul greu, industria chimică și sectoarele de încălzire.

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare