Încălzire smart pentru casa ta

5949 vizualizari
termostat smart Netatmo
Distribuie pe

NetAutoma

Optimizează-ți  sistemul de încălzire existent!

Vă încălziți cu lemn, gaz, curent sau o pompă de căldură și doriți să optimizați performanțele instalației dvs.? Parte a rentabilizarii energetice a casei dvs., poate fi și  echiparea instalatiei cu un Termostat inteligent Netatmo care va aduce un plus de valoare proprietății dvs.

Termostatul inteligent Netatmo vă permite să economisiți bani cu factura de energie fără a vă sacrifica confortul. Într-adevăr, poți crea propriul program adaptat stilului tău de viață, pentru a încălzi casa doar atunci când este necesar. În plus, datorită funcției sale Auto-Adapt, Termostatul inteligent Netatmo este capabil să țină cont de izolarea locuinței, precum și de temperatura exterioară pentru a anticipa începerea încălzirii. Astfel, vă ajută să reduceți consumul de energie în timp. De asemenea, veți primi un raport lunar cu economia de energie pentru a vă putea urmări consumul.

Aveți un sistem de încălzire colectiv sau de cartier?
În acest caz, de ce să nu imbunatatiti instalația și consumul, investind în capete termostat de radiator inteligente Netatmo? Dotate cu un detector cu geamuri deschise, planificare cameră cu cameră, modul absent și o opțiune inteligentă de control bazată pe lumina soarelui și ocuparea camerei, vă permit să reglați temperatura în fiecare cameră a casei și să vă îmbunătățiți astfel confortul.

Pentru o pregătire optimă a instalației de încălzire, nu uitați de asemenea de revizia centralei, de curățarea și purjarea radiatoarelor sau a coșului de evacuare a fumului.

Mai multe informații despre termostat găsești și în articolul nostru anterior, aici: https://instalnews.ro/termice/fa-un-upgrade-incalzirii-tale-cu-ajutorul-termostatului-smart-netatmo

buy

Achiziționează termostatul smart Netatmo >>> https://netautoma.ro/produs/termostatul-netatmo/

cumpara netatmo

Specificații termostat

Dimensiuni termostat: 83 x 83 x 22 mm
Mecanică și design: Cub transparent din plexiglass Designed by Starck. Mereu la modă. 5 culori interschimbabile.
Temperatura măsurată: Plaja: 0°C la 50°C. Acuratețe: +/- 0.1°C
Temperatura setată: Plaja: 5°C la 30°C. Pasul: 0.5°C
Afișaj E-ink: Eficient energetic, raza de acțiune mărită, foarte lizibil.
Aplicație gratuită: Fără taxă de înregistrare. Accesibilă de pe mai multe dizpozitive. Aplicație disponibilă in App Store, Google Play și Windows Phone Store.

app

g

Setup: Compatibil cu centrala pe gaz, combustibil lichid și solid, pompă de căldură. Înlocuiește termostat cu fir sau wireless. Instalare ușoară, nu sunt necesare cunoștințe de IT.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Buna ziua am o centrală Alteeas one de 35 kw cu termostatul cub dar cu fir .
Acest termostat merge la centrală mea?
Ce pret are?
Mulțumesc!

Ionica

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video