Aerteknika

Inovand in pas cu nevoile tale

centrale termice pe lemne valher
vizualizari

valher

Îți dorești o casă calduroasă, confortabilă eficientă d.p.d.v. termic și prietenoasă cu mediul? Alege centralele termice Valher pentru a te bucura de confort, siguranță și calitate prin sisteme de încălzire de ultimă generație.

Centrale termice pe lemne

centrale termice pe lemne
Centrale termice pe peleti

centrale termice Valher pe peleti
Centrale termice mixte

centrale termice mixte

Am inceput activitatea in domeniul echipamentelor de incalzire cu biomasa in urma cu 45 ani, fiind convinsi ca pentru a duce un mod de viata decent, este nevoie si de confort termic. Necesarul de caldura reprezinta o mare parte din lunile unui an calendaristic, ceea ce ne-a determinat sa acordam o importanta ridicata acestui aspect. Inca din primii ani de activitate ne-am propus sa fim alaturi de clientii nostri, oferindu-le solutii potrivite si ascultand nevoile lor.   Asa se face ca de-a lungul timpului, am transpus periodic in procesul de productie o serie de modificari, asupra tuturor echipamentelor. La inceput am intampinat nevoia clientilor nostri care ne-au adus la cunostinta faptul ca prepararea apei calde menajere -atat de necesara unui camin - necesita un spatiu mai mare. Aceasta din cauza faptului ca pe langa centrala, mai era nevoie si de un boiler separat.

Cum spatiile destinate punctelor termice erau de dimensiuni relative mici, am decis sa construim un boiler care poate fi adaptat deasupra centralei termice, astfel incat am redus din spatiu si timpul de praparare a apei calde menajere, gratie chitului de racordare. Am fost uimiti de reactia clientilor nostri carora le-am fost recunoscatori ca prin aceasta am marit capacitatea de productie. Persoanele mai in varsta ne-au adus la cunostinta faptul ca pentru ei este un efort sa intretina focul pe o perioada de timp mai indelungata, asa ca am venit in intampinarea acestora creand un sistem de recirculare a agentului termic inclusiv prin gratarul centralei, acolo unde se mentinea jarul. Aceasta a facut ca perioada de autonomie sa poata fi prelungita. Ca un sistem de protectie - impus ulterior si de comunitatea europeana - am creat serpentina de racire, la inceput din otel, iar ulterior din inox, tocmai pentru a preveni coroziunea pentru situatii in care aceasta nu ajunge in contact permanent cu apa. Mai apoi ne-am decis sa aplicam un sistem de reglare a usilor in functie de gradul de uzura al garniturilor, care a indepartat scurgerile de fum. Totodata am facut posibil ca acest sistem sa permita si reversibilitatea usilor, astfel incat daca se doreste clientul sa le poata deschide fie dinspre stanga fie dinspre dreapta. Am continuat sirul inovatiilor observand ca acestea sunt bine reperate de catre clienti, si ne-am propus sa producem echipamente pentru cei care sunt in criza de timp.

Asa au aparut centralele pe peleti, care nu necesita alimentare la intervale scurte de timp. Cu acest prilej am oferit prelucratorilor de masa lemnoasa, posibilitatea de a-si valorifica toate deseurile. Pentru cei care au dorit sa foloseasca in continuare si lemn si peleti, dar transferul de la un combustibil la altul sa se faca automat, am creat un compartiment special, destinat arzatorului pe peleti, la baza fiecarei centrale.

Aceasta a fost un adevarat succes, multi din cei care aveau echipamente vechi, preferau sa le schimbe cu cele nou inovate. Nu ne-am oprit aici, demersurile facute de catre noi si diferite organizatii pe langa guvernanti, au facut ca acestia sa-si dea seama ca un echipemnt dotat cu sonda lambda si servomotoare pe alimentarea cu aer primar si secundar, va emite mai putine noxe in atmosfera, va face aerul mai curat. Asa ca gratie subventiilor acordate din partea statului celor care achizitionau asemenea echipamente, ne-a determinat sa introducem aceasta dotare standard in procesul de fabricatie. Am alaturat acestei dotari si un sistem de curatare automat, pentru cei care uitau sa-si mai curete centralele, asa ca am dat posibilitatea fiecarui utilizator sa-si seteze din panoul de comanda intervalul de timp la care se vrea ca sistemul automat de curatare sa-si faca treaba. Demersurile noastre in materie de inovatie au continuat prin patentarea unei duze de gazeificare formata din doua compartimente, ceea ce face ca temperatura gazelor arse care ajunge pe cos, sa sa situeze la valori scazute, astfel incat utilizatorul sa se bucure de cat mai multa autonomie. Anii au trecut, fiecare informatie primita din partea clientilor nostri a fost tratata cu maxim interes, astfel incat am considerat ca pentru a putea veni in sprijinul dumneavoastra, am creat meniul panoului de comanda in dulcele si melodiosul grai romanesc, iar pentru cei care isi doresc o inovatie de ultima ora, am creat posibilitatea comandarii echipamentelor nostre, prin telefonul mobil.

Nu ne oprim aici, asteptam sugestiile celor care exploateaza echipamentele noastre si suntem convinsi ca vom putea castiga alti clienti multumiti, pe langa cei 30.000 din multe tari ale Europei in cei peste 45 ani de activitate, pentru ca stradania noastra este, sa va oferim solutii inteligente de incalzire.

Descoperă Centralele Termice Valher și prețuri!

Descarcă acum catalogul Valher cu prețuri și datele tehnice a centralelor termice mixte, pe lemne sau pe peleți.

Valher Romania
Calea Clujului 271
Bihor, Romania

Tel: 0756 920 759
contact@valher.ro
http://valher.ro/

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

metalshow&tib

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019