Aerteknika

Mini-interviu cu dl. Marius Iordache, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

interviu, Marius Iordache, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL
vizualizari

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, și vine la pachet cu tot felul de bilanțuri. Am cerut opinia clienților noștri cu privire la anul ce se încheie și planurile pe care și le-au făcut pentru 2019, convinși fiind că proiectele trecute trebuie sărbătorite cum se cuvine iar planurile de viitor trebuie făcute din timp, cu chibzuință.

Dl. Marius Iordache, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL, a avut amabilitatea de a ne răspunde la două întrebări privind activitatea companiei atât pe anul în curs 2018 cât și cu privire la planurile de viitor:

InstalNews.ro: Care au fost provocările anului 2018 pentru compania dv.?

Dl. Marius Iordache: 2018 marchează cel de-al 25-lea an de prezență în piață a brandului TESY. În tot acest timp, TESY s-a remarcat ca o companie orientată spre dezvoltarea unor soluții moderne ce aduc economie de energie și ușurință în utilizare. Noile tehnologii dezvoltate în laboratoarele TESY au dus la fabricarea unor produse de top – convectoare și boilere ce pot fi comandate prin internet, tehnologii moderne de eficientizare a consumului – elemente patentate TESY. Nu ne vom opri aici, noile tendințe ale pieței vor continua să ne țină foarte concentrați spre a ne dezvolta în permanență – începând cu acest an firma a lansat noua gamă de pompe de căldură, marcând astfel intrarea brandului TESY pe acest teren al echipamentelor de încălzire moderne.

Tesy

InstalNews.ro:  Care vă sunt planurile/ cum v-ați pregătit pentru 2019?

Dl. Marius Iordache: În 2019 intenționăm să menținem trendul ascendent al companiei, prin intrarea pe noi piețe, dar și prin continua dezvoltare a piețelor pe care activăm deja – produse le TESY se vând în peste 50 de țări de pe 4 continente, Europa fiind, se înțelege, piața focus pentru noi. Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambițios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.
Printre produsele noi ce se vor lansa în 2019, amintesc noua gamă BelliSlimo, boilere moderne ce vor îngloba toate caracteristicile moderne dezvaltate de TESY. Modelul integrează un control facil prin internet de oriunde, în orice moment, împreună cu furnizarea datelor în timp real și monitorizarea consului de energie.

Ca atare și în 2019 ne propunem să venim cu noutăți care să surprindă în mod plăcut piața 😊.

InstalNews.ro: Dl. Marius Iordache, vă mulțumim și vă dorim succese în noul an 2019, să vă atingeți obiectivele urmărite!

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

HSE

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019