novapex

 

Mini-interviu cu Dl. Minodor Șuteu, General Manager Valher Romania

interviu cu Minodor Șuteu, General Manager Valher Romania
vizualizari

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, și vine la pachet cu tot felul de bilanțuri. Am cerut opinia clienților noștri cu privire la anul ce se încheie și planurile pe care și le-au făcut pentru 2019, convinși fiind că proiectele trecute trebuie sărbătorite cum se cuvine iar planurile de viitor trebuie făcute din timp, cu chibzuință.

Dl. Minodor Șuteu, General Manager Valher Romania, a avut amabilitatea de a ne răspunde la două întrebări privind activitatea companiei atât pe anul în curs 2018 cât și cu privire la planurile de viitor:

1. Care au fost provocările anului 2018 pentru compania dv.?

Dl. Minodor Șuteu: La noi provocarea majoră în anul 2018 a constat în faptul că tot mai mulți clienți au solicitat echipamente care oferă un grad de confort ridicat. Aceasta în detrimentul celor care necesită mai mult intervenția factorului uman în ce privește funcționarea. Când spun aceasta, ma refer la faptul că sunt din ce în ce mai mulți clienți cu preocupări diverse care preferă să lase în grija noastră confortul termic, prin modul de echipare al centralelor.

centrale Valher

2. Care vă sunt planurile/ cum v-ați pregătit pentru 2019?

Dl. Minodor Șuteu: Planul pe 2019 vizează tocmai acest aspect. Vom încerca să implementăm la nivel de echipare standard, dotarea fiecărui echipament cu un modul WIFI, prin care clientul să beneficieze de posibilitatea supravegherii de la distanță a centralei. Avem utilizatori care, fie că dețin case de vacanță, fie că locuiesc în străinătate, preferă acest nivel de echipare. Până acum se putea apela la un simplu modul GSM cu care exista posibilitatea verificării de la distanță a temperaturii agentului termic, pornirea/oprirea cetralei cât și recepționarea mesajelor cu eventualele erori apărute în sistem.

Intenționăm crearea unui service la nivel național, unde clientul care apelează la serviciile noastre, are posibilitatea de a fi îndrumat prin telefon și schiar de a i se face unele modificări în panoul de comandă de către tehnicienii noștri, chiar dacă acesta se află la sute de kilometri distanță. Pe lângă acesta, vom da posibilitaea generării unor grafice din care va rezulta cu ușurință furnizarea de informații cu privire la timpii de funcționare, intervalele orare, temperaturile atinse fie a agentului termic, fie a gazelor evacuate, monitorizarea aprinderilor ș.a.m.d.
Încercăm prin aceasta să ne ținem de promisiunea făcută, atunci când am spus că vom inova în permanență.

InstalNews.ro: Dl. Minodor Șuteu, vă mulțumim pentru timpul acordat și vă dorim mult succes în realizarea planurilor propuse pentru 2019!

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
Permalink

Nume
Diaconescu Florin

Am cumparat in 2017 o centrală Valher si a fost cea mai bună alegere

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019