Mini-interviu cu Dl. Minodor Șuteu, General Manager Valher Romania

609 vizualizari
interviu cu Minodor Șuteu, General Manager Valher Romania
Distribuie pe

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, și vine la pachet cu tot felul de bilanțuri. Am cerut opinia clienților noștri cu privire la anul ce se încheie și planurile pe care și le-au făcut pentru 2019, convinși fiind că proiectele trecute trebuie sărbătorite cum se cuvine iar planurile de viitor trebuie făcute din timp, cu chibzuință.

Dl. Minodor Șuteu, General Manager Valher Romania, a avut amabilitatea de a ne răspunde la două întrebări privind activitatea companiei atât pe anul în curs 2018 cât și cu privire la planurile de viitor:

1. Care au fost provocările anului 2018 pentru compania dv.?

Dl. Minodor Șuteu: La noi provocarea majoră în anul 2018 a constat în faptul că tot mai mulți clienți au solicitat echipamente care oferă un grad de confort ridicat. Aceasta în detrimentul celor care necesită mai mult intervenția factorului uman în ce privește funcționarea. Când spun aceasta, ma refer la faptul că sunt din ce în ce mai mulți clienți cu preocupări diverse care preferă să lase în grija noastră confortul termic, prin modul de echipare al centralelor.

centrale Valher

2. Care vă sunt planurile/ cum v-ați pregătit pentru 2019?

Dl. Minodor Șuteu: Planul pe 2019 vizează tocmai acest aspect. Vom încerca să implementăm la nivel de echipare standard, dotarea fiecărui echipament cu un modul WIFI, prin care clientul să beneficieze de posibilitatea supravegherii de la distanță a centralei. Avem utilizatori care, fie că dețin case de vacanță, fie că locuiesc în străinătate, preferă acest nivel de echipare. Până acum se putea apela la un simplu modul GSM cu care exista posibilitatea verificării de la distanță a temperaturii agentului termic, pornirea/oprirea cetralei cât și recepționarea mesajelor cu eventualele erori apărute în sistem.

Intenționăm crearea unui service la nivel național, unde clientul care apelează la serviciile noastre, are posibilitatea de a fi îndrumat prin telefon și schiar de a i se face unele modificări în panoul de comandă de către tehnicienii noștri, chiar dacă acesta se află la sute de kilometri distanță. Pe lângă acesta, vom da posibilitaea generării unor grafice din care va rezulta cu ușurință furnizarea de informații cu privire la timpii de funcționare, intervalele orare, temperaturile atinse fie a agentului termic, fie a gazelor evacuate, monitorizarea aprinderilor ș.a.m.d.
Încercăm prin aceasta să ne ținem de promisiunea făcută, atunci când am spus că vom inova în permanență.

InstalNews.ro: Dl. Minodor Șuteu, vă mulțumim pentru timpul acordat și vă dorim mult succes în realizarea planurilor propuse pentru 2019!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Am cumparat in 2017 o centrală Valher si a fost cea mai bună alegere

Diaconescu Florin

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video