novapex

 

Mini-interviu cu Dl. Samuel Prodea, Director General PEFOC.ro

Interviu cu Dl. Samuel Prodea, Director General PEFOC.ro
vizualizari

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, și vine la pachet cu tot felul de bilanțuri. Am cerut opinia clienților noștri cu privire la anul ce se încheie și planurile pe care și le-au făcut pentru 2019, convinși fiind că proiectele trecute trebuie sărbătorite cum se cuvine iar planurile de viitor trebuie făcute din timp, cu chibzuință.

Dl. Samuel Prodea, Director General PEFOC.ro a avut amabilitatea de a ne răspunde la două întrebări privind activitatea companiei atât pe anul în curs 2018 cât și cu privire la planurile de viitor:

InstalNews.ro: Care au fost provocările anului 2018 pentru compania dv.?

Dl. Samuel Prodea: Pe parcursul timpului, firma a ajuns în topul societăților care produc și comercializează șeminee pe lemne cu design adaptat dorințelor clientului. Pasiunea pentru construcția de șeminee s-a transformat într-o afacere de familie, care s-a extins de la construcția de șeminee în Sibiu la scară națională.

Încă din anul 2000, structura firmei și produsele oferite au gravitat în jurul trendurilor pieței și așteptărilor pe care beneficiarul le are de la PEFOC.ro. Dezvoltarea în aceste direcții a reprezentat motorul evoluției firmei și a garantat profitabilitatea tot mai mare și diversificarea serviciilor oferite în contextul unei piețe concurențiale în continuă expansiune.
Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în acest an, a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Începând de la materialele de slabă calitate folosite, alegerea meseriașilor necalificați, lipsa curățării și întreținerii anuale a coșului de fum și a sistemelor de încălzire, toate aceste aspecte au cauzat numeroase accidente și pierderi. Reglementarea acestora rămâne la alegerea clienților deoarece noi am dezvoltat de-a lungul timpului o rețea națională de montatori specializați prezenți în fiecare județ din țară, pe care îi recomandăm, iar clienții si beneficiarii pot apela la aceștia pentru a face alegeri corecte atât în ce privește materialele cât și mâna de lucru.

InstalNews.ro: Care vă sunt planurile/ cum v-ați pregătit pentru 2019?

Dl. Samuel Prodea: Planurile pentru anul 2019 vin în completarea misiunii începute în anul 2018. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu, iar pe cei existenți să îi aducem la zi cu noi tehnici de lucru și materiale inovatoare. Ne dorim nu doar să vindem niște produse, ci să oferim soluții complete. Soluții trainice, care să reprezinte o investiție pentru clienți. Chiar dacă se anunță scăderi în domeniul construcțiilor în anul 2019, suntem încrezători că lucrul bine făcut va fi mereu apreciat și căutat, în pofida lucrărilor făcute de mântuială.

InstalNews.ro: Dl. Samuel Prodea, vă mulțumim pentru timpul acordat și vă dorim succese în noul an 2019, în educarea clienților, specializarea meseriașilor și promovarea lucrului bine făcut, provocări deloc ușoare! :)

PEFOC.ro — De 18 ani alături de tine

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:
Data publicarii: 29.05.2020
Valoarea estimata:19000
Data publicarii: 29.05.2020
Valoarea estimata:46696
Data publicarii: 29.05.2020