ModuSat - sistemul inovator de incalzire centralizata cu interfata de operare

308 vizualizari
Evinox ModuSat
Distribuie pe

Evinox Energy, companie britanica care activeaza de peste 12 ani pe piata solutiilor de incalzire, a lansat in octombrie 2015 pe piata din Romania sistemul inovator de incalzire centralizata cu interfata de operare – ModuSat®.

Sistemul de incalzire ModuSat®, produs in Romania, la Brasov, a fost conceput pentru a oferi proprietarilor de apartamente si locatarilor din ansamblurile rezidentiale posibilitatea de a obtine in mod independent si rapid apa calda menajera si agent termic pentru incalzire. Cu o gama variata de modele, ModuSat® este o solutie adecvata pentru apartamente de mici dimensiuni, ansambluri rezidentiale, apartamente de lux, centre de plasament pentru varstnici si camine studentesti.

Conceptul ModuSat® imbina beneficiile generarii energiei de incalzire in regim centralizat, cu nivelul ridicat de independenta oferit de prepararea si contorizarea individuala, in cadrul fiecarui apartament, a apei calde menajere si a energiei termice in cadrul fiecarui apartament, aliniindu-se astfel cu ultimele cerinte legale de la nivelul Uniunii Europene.

Design-ul sistemului ModuSat® permite utilizatorilor acelasi control ca si in cazul boilerelor sau centralelor individuale. In plus, include un contor, la nivel de apartament sau casa, in functie de situatie, destinat contorizarii energiei utilizate si apei consumate si ofera solutii atat pentru incalzire, cat si pentru racire.

Sistemele integrate ModuSat® contin un rezervor incorporat pentru stocarea apei calde, sau o unitate combinata de incalzire si racire care poate furniza fie apa calda stocata sau poate incalzi instant apa, oferind controlul complet al temperaturii.

Functionalitati flexibile de contorizare si facturare
Sistemul este dotat cu un contor ultrasonic, certificat MID, Clasa 2, care inregistreaza cu cel mai inalt grad de precizie consumul fiecarui utilizator. Evinox ofera functionalitati de facturare cu doua optiuni de plata – PrePay si pe baza de credit.

Energie fara datorii prin sistem PrePay - PaySmart®
Evinox PaySmart® le permite locatarilor controlul asupra propriilor facturi la energie, acestia putand sa plateasca doar pentru energia pe care o utilizeaza si astfel sa elimine eventualele facturi neplatite sau datorii. Prin functionalitatea PaySmart®, panoul de control inregistreaza date despre valoarea creditului şi il ajusteaza conform energiei utilizate pana la terminarea acestuia.

Control la distanta prin functia SmartTalk®
Sistemul din fiecare apartament poate fi complet controlat de la distanta, permitand inclusiv diagnosticarea erorilor tehnice si testarea functionarii componentelor. Prin intermediul aceste functii, utilizatorii pot sa seteze de la distanta nivelul de confort al caldurii si apei calde şi sa verifice constant consumul prin folosirea unei interfete web sau mobile.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video