Aerteknika

NOU DE LA PURMO! Convectorul AURA – Solutia ideala de incalzire pentru spatii vitrate

Purmo Aura
vizualizari


PURMO a lansat in aceasta vara o noua gama de convectoare, ideale pentru spatiile vitrate, in care nu pot fi utilizate metodele conventionale de incalzire. Convectoarele AURA sunt convectoare cu montaj pe pardoseala sau cu prindere pe perete, cu dimensiuni diferite, randament maxim si design deosebit, potrivite pentru cladiri de birouri, sere sau magazine cu vitrine mari.

Gama de convectoare PURMO AURA include cinci modele:
• AURA COMFORT – convector cu montaj pe pardoseala, cu schimbatorul de caldura din cupru si aluminiu protejat de un panou din otel cu grila din duraluminiu, produs in 265 de tipuri standard cu dimensiuni diferite
• AURA BASIC – convector cu montaj pe pardoseala, cu schimbatorul de caldura din cupru si aluminiu protejat de un panou din otel cu grila din tabla de otel, produs in 198 de tipuri standard cu dimensiuni diferite
• AURA BENCH – convector cu montaj pe pardoseala, prevazut cu o bancheta din lemn la partea superioara prinsa de elementele metalice ale convectorului, ceea ce transforma corpul de incalzire intr-o bancuta moderna ideala ca si loc de odihna in spatii precum: sali de asteptare, sali de fitness, centre de sanatate si frumusete etc.
• AURA SLIM COMFORT – convector cu prindere pe perete, care prezinta avantajul dimensiunilor reduse, fiind foarte subtire, dezvoltat pe aceeasi structura de panou din otel cu schimbator de caldura din cupru si aluminiu, produs in 360 de tipuri standard cu dimensiuni diferite.
• AURA SLIM BASIC – convector cu prindere pe perete, cu acelasi avantaj al dimensiunilor reduse, cu panou din otel si schimbator de caldura din cupru si aluminiu, produs in 360 de tipuri standard cu dimensiuni diferite.

Noile convectoare AURA de la PURMO includ accesorii precum: schimbator de caldura rezistent la coroziune, din cupru si aluminiu, cu doua filete interioare de G ½”; panou cu capac din duraluminiu longitudinal sau grila din otel; suporturi de montaj pentru pardoseala finisata sau nefinisata; supapa de aerisire din otel cu invelis din duraluminiu si suporturi de montaj in culoarea alb RAL 9016; conexiune pe partea dreapta (la cerere, este posibila si echipare pentru conexiune pe partea stanga).

Convectoarele AURA pot fi echipate, la cerere, si cu alte accesorii, precum: cap termostatic; lacuire si alte culori din paleta disponibila; capace pentru suporturile de montaj.

www.purmo.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare