Aerteknika

Noua generatie DEVI Link CC

devi
vizualizari

DEVI a lansat noua generatie DEVIlink™ CC (Unitate Centrala) care aduce o serie de imbunatatirii fata de modelul anterior. DEVIlink™ este o unitate centrala de control care asigura controlul wireles al sistemelor de incalzire in pardoseala dintr-un singur punct. Unitatea controleaza termostatele din casa si va ajuta sa economisiti energie prin reducerea temperaturii pe timpul noptii, sau in perioadele in care locatarii nu sunt prezenti (vacante, diminetile cand sunt la locului de munca etc.). Sistemul de control este recunoscut pentru utilizarea usoara si eficienta in reducerea consumului de energie.

Aceasta noua versiune beneficiaza de hardware si de soft nou, care aduc urmatoarele noutati:

• Noul DEVI LinkTM CC este o unitate centrala de control cu o viteza de procesare de doua ori mai mare decat varianta anterioara, astfel incat reglarea comenzilor va fi acum mult mai rapida.
• Noile unitati centrale de control au acum o conexiune USB, care permite actualizarea mult mai usoara a softului de functionare.
• Antena de emisie a fost modificata astfel incat semnalul radio a fost considerabil amplificat, putand acoperi o arie mult mai extinsa, reducandu-se astfel nevoia pentru repetoarelor de semnal, acestea raman valabile doar pentru cazurile cand distanta dintre senzori si unitatea de control este mare sau comunicarea este obstructionata de alte sisteme de comunicare wireless, panouri reflectorizante etc.
• Cablurile si prizele de conectare/alimentare sunt acum disponibile in varianta alba, pentru a se potrivi mai bine peretilor care sunt de obicei deschisi la culoare.
• Pachetul include un nou manual de instalare, mai usor de utilizat, incluzand informatii despre toate fazele de instalare.
• Functiile ”Confort” si ”Away” pot fi setate fie pentru camerele selectate, fie pentru toate camerele.
• Interfata de testare are acum un display intuitiv, care ofera o vedere generala mai clara asupra componentelor retelei”.

Link:
http://devi.danfoss.com/Romania/Professional/Products/Collection+Floor+Heating+Thermostats/iframe_Devilink.htm

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare