Aerteknika

Noul Controller HMI VR de la VTS EUROHEAT - Confort la indemana ta

Controller HMI VR de la VTS EUROHEAT
vizualizari

VTS Euroheat a schimbat complet nivelul de confort al unitatilor de control.

Toate acestea, datorita noului, inteligent CONTROLLER HMI VR cu functie BMS.
Acum, controlul deplin si confortul sunt la indemana ta!

Incepand cu 1 Iunie, noile sisteme de control si automatizare vor fi disponibile in oferta VTS Euroheat. Datorita lor, configurarea sistemului BMS va fi intuitiva si facila. CONTROLLER-ul HMI VR cu semnal 0-10V, senzor de camera NTC si regulator de viteza ARWE3.0 (1-10V), alcatuiesc un set unic de control complet al conditiilor de incalzire intr-o incapere. CONTROLLER-ul HMI VR este componenta principala a sistemului ce controleaza debitul ventilatorului cu semnal 0-10V in modul auto/manual (in functie de volumul incaperii). Inlesneste setarea a doua intervale de incalzire la 24h sau functionare continua pe functia de incalzire sau racire.

Regulatorul de viteza ARWE3.0 (0-10V) ofera cinci trepte de reglaj al functionarii echipamentului si senzorul de temperatura NTC ofera posibilitatea setarii conditiilor optime in incaperea in cauza, in timp ce controller-ul este montat in alta incapere.

Selectarea automata a treptei de viteza a ventilatorului in functie de temperatura, posibilitatea programarii calendaristice in sistem "5+1+1", integrarea a opt unitati Volcano, garantarea incalzirii sau racirii optime, sau functia anti-inghet - sunt doar cateva din beneficiile pe care noile sisteme VTS Euroheat de control si automatizare le ofera.

Acest sistem complet de control este la indemana dumneavoastra - pentru a afla mai multe va rugam sa vizitati http://vtsgroup.ro/


VTS este compania cu radacini Europene si experienta indelungata, cu mii de clienti satisfacuti peste tot in lume, acestia fiind cea mai buna recomandare a companiei. Vanzari la un nivel de 500.000 unitati anual ce asigura cresterea continua si prezenta pe 5 continente in 40 de tari in intreaga lume, sunt informatii ce prezinta prin natura lor nivelul la care ne desfasuram afacerea. Oferta de produse VTS include unitatile de tratare aer VENTUS, aerotermele de inalta calitate VOLCANO si perdelele de aer DEFENDER. Pentru mai multe detalii accesati www.vtsgroup.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare