Noul sistem Uponor Klett - pentru fixare usoara

274 vizualizari
uponor klett
Distribuie pe

REDUCE CU 50% TIMPUL DE MONTAJ

Uponor, lider mondial in dezvoltarea sistemelor de incalzire, racire si alimentare cu apa, este dedicat dezvoltarii permanente a solutiilor inovatoare. Acum, pentru prima data, din grija permanenta pentru confortul clientilor sai, lanseaza unicul sistem de incalzire-racire radianta prin pardoseala cel mai usor de instalat: reduce cu 50% timpul de montaj.

Este rapid si se fixeaza usor fara ajutorul accesoriilor cum ar fi clipsuri, coliere sau agrafe de fixare. O simpla banda autoadeziva infasurata in jurul tevii Uponor Klett Comfort Pipe Q & E (PE-Xa) o fixeaza rapid si usor de folia speciala a placii izolatoare.

Sistemul si componentele sunt testate si certificate de catre institutii recunoscute, in conformitate cu standardele industriei, garantand astfel functionalitatea si fiabilitatea care caracterizeaza toate sistemele Uponor. Uponor Klett vine intr-o gama larga, ceea ce il face un produs deosebit de flexibil, extrem de eficient in timpul montajului si care ofera beneficii reale instalatorilor.

Uponor Klett: prindere perfecta in toate etapele de montaj
Banda autoadeziva infasurata in jurul tevii se prinde foarte bine de folia speciala care acopera placa izolatoare, mentinand teava ferm pe pozitie chiar si in timpul etapei de instalare, datorita frecarii generate de numarul mare de puncte de contact dintre cele doua componente. Mai mult decat atat, banda autoadeziva este infasurata strans in jurul tevii, acoperind aproximativ 40% din suprafata acesteia.
Pinii sunt cei care colecteaza praful si murdaria mai usor si deoarece aceste particule raman prinse intre pini, aderenta nu este afectata.
Pe de alta parte, materialul textil de pe placa izolanta este alcatuit dintr-o cantitate foarte mare de bucle minuscule, astfel incat impuritatile nu pot patrunde intre ele. Chiar si in cele mai extreme conditii si in santiere pline de praf se va asigura intotdeauna o prindere perfecta. In cazul murdaririi excesive, suprafata panoului va fi oricand usor de curatat.

Uponor Klett: rapid si usor de instalat
Instalarea sistemului Uponor Klett se poate face de catre un singur operator, fara sa fie nevoit sa foloseasca scule sau accesorii. Operatorul atinge o viteza maxima de montaj prin simpla asezare pe pozitie a tevii, urmarind caroiajul imprimat pe panou si presand usor cu piciorul teava pentru fixare. Și pentru a face acest lucru este nevoie doar de o singura persoana.

Nimeni nu trebuie sa ajute operatorul in timp ce instaleaza teava pentru mentinerea acesteia pe pozitie. Sistemul Klett este alcatuit din placi netede de izolatie, care reprezinta solutia ideala pentru a te adapta la posibilitatile de montaj din santier.

Panourile Uponor Klett sunt prevazute cu un caroiaj tiparit de 50 mm, ceea ce face teava mai usor de instalat in conformitate cu specificatiile proiectului.

Uponor Klett: flexibil in orice situatie

Daca din orice motiv teava trebuie repozitionata, tot ce trebuie sa faca operatorul este sa o ridice usor si sa o ajusteze pe pozitie inainte de a o fixa din nou; eficacitatea fixarii nu este compromisa.
Lipsa obstacolelor de pe placa face usoara abordarea oricarei pozitii de montaj.

Toata lumea cunoaste avantajele benzii autoadezive: se fixeaza cu apasare minima. De la acest concept simplu provine Uponor Klett: un sistem de incalzire si racire radiant extrem de inovator.

Cu Uponor Klett este usor si rapid sa corectati orice greseala facuta: pur si simplu ridicati teava si o repozitionati.

Flexibilitate maxima

Uneori, se pot ivi situatii dificile la montaj datorita geometriei incaperii - ocolirea unui stalp, un perete ce blocheaza trecerea directa a tevii sau zonele cu geometrii complexe, cu pereti curbati sau colturi incomode.

Uponor Klett evita necesitatea serpentinelor in zig-zig in jurul nuturilor, asa cum se intampla cu sistemele cu placa cu nuturi sau cresterea punctelor de fixare la curbe, in cazul sistemelor cu agrafe de fixare (TACKER).

Panourile suport Uponor Klett cu izolatie termica din EPS sunt conforme cu standardele DIN EN 13163 si respecta cerintele privind siguranta la foc EN 13501-1 (clasa E).

Panourile sunt livrate in role de 10mp cu strat de izolatie de 30 mm (optional si in varianta fonoabsorbanta). Peste izolatia de polistiren este aplicat stratul special autoadeziv care are dublu rol: de suport pentru teava Uponor Klett si de strat impermeabil pentru protectia izolatiei impotriva infiltrarii umiditatii din sapa.

Tevile Uponor evalPEX Q&E Klett sunt produse din polietilena reticulate conform standardului EN 15875 si au bariera impotriva difuziei de oxigen, conform DIN 4726. Prin urmare, respecta cele mai inalte standarde de calitate ale tuturor tevilor Uponor recunoscute de pietele de pretutindeni.

Aplicarea spiralata a benzii autoadezive este realizata prin lipire direct in fabrica, garantand o fixare de durata la standarde ridicate. Diametrul de 16 mm al tevii, in combinatie cu grosimea de 1.8 mm se traduce intr-o suprafata foarte buna pentru schimbul de caldura, dar si prin pierderi hidraulice reduse. In special, grosimea este suficienta pentru a permite o flexibilitate considerabila pentru montaj fara a periclita nivelul ridicat de siguranta. Sistemul Klett Uponor este testat si certificat de catre cele mai bune institutii din domeniu, in conformitate cu standardele industriei.

Sistemul va fi disponibil incepand cu luna iunie in reteaua distribuitorilor Uponor.

Uponor Romania SRL
T +40 (031) 805 3391           info-ro@uponor.com
F +40 (031) 805 3395           www.uponor.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video