Power`Control: Controlul si supravegherea bazinelor energetice termice de inalta eficienta

74 vizualizari
ciat_img
Distribuie pe

Power`Control este denumirea instrumentului specializat de control si supraveghere de la CIAT pentru intregul dvs. sistem de productie energetica. Face parte din pachetul unic al bazinului energetic termic cu apa calda si rece de la CIAT, asigurand niveluri inalte de eficienta pentru orice situatie.
Power`Control ia in considerare cerintele definite specific pentru fiecare aplicatie si defineste in timp real strategiile corecte de productie si alocarea optima a sarcinilor si a echipamentelor. Controleaza in mod autonom sistemele frigorifice si pompele termice, racitoarele cu aer uscat, pompele si alte echipamente hidraulice auxiliare, asigurand cele mai eficiente modele de productie. Functie de combinatia sistemelor si de tipul aplicatiei, el imbunatateste eficienta cu 15 pana la 30%. Power`Control este proiectat pentru aplicatii in sisteme tertiare, centre comerciale, spitale, hoteluri si sisteme de racire industriale.

Power`Control reprezinta o caracteristica standard a ofertei bazinului energetic de la CIAT, ce extinde gama cea mai larga a echipamentelor controlate intern de pe piata. CIAT mai ofera o gama completa de servicii, de la proiectarea si dimensionare echipamentului, pana la asistenta pentru punerea in functiune, operarea si supravegherea sistemului.

Power`Control controleaza toate tipurile de aparate frigorifice de apa, pompele termice si sistemele periferice de transfer si reglaj, de la bucla primara pana la colectoarele de alimentare de la reteaua dvs. de distributie. Fiind o interfata principala de control, Power`Control permite programarea planurilor zilnice si sezoniere, configureaza valorile de referinta, selecteaza din mai multe strategii si controleaza comenzile de pornire, alternare si de rezerva a echipamentului. Raporteaza si evenimente (erori, alarme), reprezentand un instrument de supraveghere local si de la distanta. Toti parametrii de operare sunt afisati sub forma de grafice si tabele si pot fi utilizati pentru monitorizarea de la distanta, printr-o interfata Web. Informatii importante pot fi trimise catre un BMS (Sistem de Management al Cladirilor).

In plus fata de protejarea echipamentului si asigurarea modificarilor rapide, scopul Power`Control este de a imbunatati eficienta energetica a sistemului dvs. termic. El optimizeaza cascada de aparate frigorifice si pompe termice, precum si vitezele racitoarelor cu aer uscat pentru circuitele condensatorului masinilor termodinamice functie de rata de incarcare si conditiile de mediu. Power`Control maximizeaza si utilizarea racirii libere, functie de valorile de referinta configurate pentru retele. El recupereaza energia termica de la masinile termodinamice pentru utilizarea in retelele primare sau tertiare (incalzire, pregatirea apei calde rezidentiale etc.) si adapteaza valoarea obtinuta de productie la nivelul cerintei reale. Power`Control poate astfel mari eficienta energetica a bazinelor energetice cu pana la 30%.

Power`Control poate controla pana la opt aparate frigorifice cu apa sau pompe termice, precum si patru racitoare cu aer uscat (pana la opt masini de tip apa-la-apa) si trei bucle plane de apa ale schimbatorului de caldura. El controleaza pompe simple si duble, si supape motorizate cu doua si trei directii, inregistrand valorile citite de la senzorii de temperatura si presiune, precum si de la fluometre si contoare.

Caracteristicile multiple ale Power`Control includ un ecran grafic tactil de 10", o interfata intuitiva Touch to Go, diagrame imitative ce afiseaza starea sistemului si a componentelor sale, trei niveluri de acces (doar pentru citire, operator, producator), programand timpii de pornire ai retelei individuale (total automat) si controland echipamentul auxiliar de transfer al buclei primare de productie.

Power`Control este si un instrument de ajutor pentru mentenanta preventiva si de reparare. El raporteaza alarmele, evenimentele si erorile si raspunde cu o gama larga de date de tipul gradului de utilizare al echipamentului, bilantul termic, abaterile de functionare, timpii de operare si numarul de porniri.

EUROCONFORT
Str. Radului nr.15 sector 4
041394 Bucuresti
Romania
Fax: + 40 21 323 23 24
oana.gherghina@euroconfort.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video