Prin achizitionarea Sondex, Danfoss isi consolideaza pozitia pe piata mondiala de solutii pentru transferul caldurii

104 vizualizari
Sodex Danfoss
Distribuie pe


Prin achizitionarea Sondex, Danfoss isi consolideaza in continuare pozitia pe piata mondiala de solutii pentru transferul caldurii

Danfoss si Sondex au anuntat un acord prin care Danfoss va achizitiona compania privata Sondex Holding A/S, un lider global in domeniul tehnologiilor pentru transferul caldurii. Sondex dezvolta, produce si comercializeaza schimbatoare de caldura si este o potrivire ideala pentru segmentul Danfoss Heating. Achizitia confirma concentrarea strategica a Danfoss pe construirea unei pozitii de top si pe accelerarea unei dezvoltari profitabile.

“Sondex este o companie performanta, cu experienta fara egal in ceea ce priveste schimbatoarele de caldura, lucru care se potriveste perfect cu ambitia noastra de a ne consolida in continuare pozitia in cadrul solutiilor pentru transferul caldurii. Prin unirea fortelor, putem oferi un portofoliu de produse si servicii mai extins, chiar mai competitiv si inovator in cadrul transferului de caldura in beneficiul clientilor nostri”, declara Niels B. Christiansen, Presedinte & CEO, Danfoss.

Combinarea celor doua companii, Sondex si Danfoss Heat Exchanger, reprezinta o parghie importanta pentru dezvoltarea pozitiei deja puternice pe piata de energie si HVAC, precum si pentru cresterea relevantei in cadrul industriilor precum cea marina, alimentare, si refrigerare industriala.

“Sondex si Danfoss vin de pe pozitii puternice si au, deja, de o relatie puternica si de lunga durata in domenii-cheie. Acum, ne unim companiile pentru a crea un impact mai mare pe pietele pe care le deservim. Sunt foarte incantat de oportunitatea de a ne uni puterile pentru ca sunt convins ca impreuna vom avea o propunere de valoare foarte convingatoare si de neegalat pe piata”, a spus Aage Søndergaard Nielsen, CEO, Sondex.

Sondex are sediul in Kolding, Danemarca si are aproximativ 1.200 de angajati in intreaga lume. Dupa aprobarea reglementara a tranzactiei, compania devine parte a Danfoss Heating.

Partile nu au divulgat pretul de achizitie sau alte conditii ale tranzactiei.

Cititi mai multe pe www.danfoss.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video