Priveste cu caldura la noul model VOLCANO mini

254 vizualizari
VTS
Distribuie pe
A sosit timpul revolutionarii gandirii referitoare la aeroterme. Incepand cu luna Octombrie, fiti pregatiti pentru lansarea pe piata a noului VOLCANO mini – primul echipament VTS Euroheat in carcasa inovativa, de polipropilena cu panouri interschimbabile, echipament care nu este doar robust si rezistent la defecte mecanice dar, de asemenea, se potriveste bine cerintelor incintelor de capacitate redusa. Excelenta and simplitate sunt cele doua caracteristici care prevad succesul enorm al acestui echipament!

De peste 24 de ani, Grupul VTS a implementat strategia sa pe termen lung prin oferirea solutiilor simple si eficiente, usor de utilizat, cu excelenti parametri. Fiind lider de piata incontestabil in Polonia si jucator principal pe pietele straine, face un pas indraznet inainte si se deschide nevoilor noilor segmente, extinzandu-si gama de produse.
Strategia VTS a pus bazele unei idei de extindere a familiei de produse cu o noua aeroterma – VOLCANO mini. Acest echipament, datorita caracteriticilor sale unice, va revolutiona segmentul de piata al proiectelor mici, locale, unde puterea de incalzire solicitata este intre 3-20 kW.

VTS

VOLCANO mini este o aeroterma extrem de durabila si robusta avand carcasa din Polipropilena Expandata, care garanteaza plasticitatea, rezistenta la defecte mecanice si asigura “memoria formei”. Design inovativ, caracteristic brand-ului VTS Euroheat, a fost implementat in VOLCANO MINI dar acestui nou model i-au fost adaugate panouri exterioare suplimentare in trei combinatii de culori: auriul clasic al familiei VOLCANO, argintiu si gri rosu cu raze gri. In plus, o consola a fost adaugata ca echipament standard, pentru a facilita instalarea rapida si comoda a aerotermei.

Design-ul inovativ se imbina perfect cu parametrii tehnici ai aerotermei, plaja larga de functionalitate si folosinta si, de asemenea, si subsansamblele folosite. Carcasa imbunatatita asigura distributia ideala a fluxului de aer pe schimbatorul de caldura. In plus, folosirea palelor mai subtiri de directionare a aerului cu rezistenta redusa la fluxul de aer garanteaza o distributie mai buna a aerului. Mult mai usoara, carcasa elastica, dimensiunile compacte si functionarea silentioasa vor face VOLCANO mini fara rival in aceasta categorie de produs.

Pretul fara competitie, garantia pe viata a carcasei si disponibilitatea imediata vor fi factorii decisivi in alegerea aerotermei optime, de aceea VOLCANO mini va deveni parte integranta a numeroase sisteme de incalzire.

Priviti cu caldura la noul model VOLCANO mini pe canalul YOUTUBE si descoperiti de ce VOLCANO mini este mai mult decat o simpla aeroterma.

Informatii suplimentare:
Infiintat acum 24 de ani in Europa, Grupul VTS este lider in furnizarea echipamentelor HVAC. Grupul VTS e constituit din aproximativ douazeci de companii regionale in total, situate in Europa, Estul Mijlociu si in regiunea Asia-Pacific.
Clientilor sai, compania ofera o palta completa de CTA-uri inovatoare: VENTUS, VENTUS N-TYPE si VENTUS S-TYPE. De asemenea, oferta de produs a brand-ul VTS EUROHEAT contine aerotermele de inalta calitate VOLCANO si perdelele de aer DEFENDER.
VTS Euroheat este un brand axat pe doua categorii de produs: aerotermele VOLCANO si perdelele de aer DEFENDER. In prima categorie de grupa de produs, VTS este lider incontestabil pe piata din Europa.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video