Produse romanesti promovate in Estonia si Letonia

156 vizualizari
romania
Distribuie pe

Produsele romanesti, din domeniile echipamente electrice, sisteme de incalzire cu peleti, radiatoare si sisteme de climatizare, elemente de constructii metalice si produse pentru sectorul agro-zootehnic, au fost promovate in Estonia (Tallinn) si Letonia (Riga) de Ministerul Economiei, Comertului si Turismului si Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), in cadrul misiunii economice multisectoriale, ce a avut loc in perioada 29 septembrie - 3 octombrie a.c. in aceste tari.

Reprezentantii societatilor Camacon S.A., Ecohornet SRL, Rocotherm Radiators SRL, Elmet Group Metal&Electric SRL, Radox SRL, Soran Enterprise SRL si Termofarc SRL au purtat discutii bilaterale cu omologii companiilor baltice interesati, in cadrul evenimentelor organizate in cooperare cu camere locale de comert sau agentii de promovare a afacerilor, de oferta de export romaneasca.

Delegatia romana a avut inca din prima zi intalniri de lucru in cadrul unui Forum de afaceri organizat la Camera de Comert a Estoniei in capitala Tallinn. Au avut loc discutii cu reprezentantii unor firme din domeniul de interes al companiilor romanesti si cu Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii, precum si cu Asociatia Firmelor de Constructii din Estonia. Au fost organizate, de asemenea si vizite la showroom-urile reprezentative din Tallinn unde sunt expuse produse similare cu cele promovate de companiile romanesti.

Programul misiunii a continuat in Letonia, unde a fost organizata o masa rotunda cu participarea unor companii letone din domeniul instalatiilor, sistemelor de incalzire, precum si a Asociatiei pentru Eficienta Energetica din Letonia.
Misiunea economica multisectoriala organizata, in premiera, in ultimii ani, in Estonia respectiv in Letonia, a creat reale posibilitati de crestere a exporturilor romanesti in tarile baltice, realizandu-se cu sprijinul BPCE Varsovia si al Consulatului Onorific al Romaniei de la Riga.

http://www.minind.ro/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video