PURMO lanseaza prima aplicatie mobila gratuita in limba romana cu si despre radiatoare

239 vizualizari
Purmo Radson SmartBox
Distribuie pe

Toti detinatorii de smartphone pot descarca o aplicatie complet inovatoare in industria sistemelor de incalzire. Disponibila pe platformele Apple si Android, aplicatia se numeste Purmo Radson SmartBox si poate fi descarcata gratuit de toti proiectantii si instalatorii de radiatoare, dar si de toti cei interesati de amenajarea sau renovarea unei locuinte.

Cu o multitudine de intrebuintari, aplicatia a fost creata si adaptata pentru 22 de tari, in 12 limbi, printre care si o versiune in limba romana pentru utilizatorii din Romania, oferind detalii despre gama completa de produse Purmo Radson, precum si harta distribuitorilor locali. Astfel, un sistem de localizare al revanzatorilor indica cel mai apropiat furnizor de produse Purmo Radson, astfel ca orice doritor poate gasi rapid cel mai apropiat distribuitor oriunde s-ar afla.
Aplicatia pune la dispozita utilizatorilor brosuri, imagini si ghiduri de instalare, la doar o atingere de ecran. De asemenea, pentru cei care cauta o modalitate rapida si precisa de calcul al necesarului de caldura sau de alte echipamente utile pentru diferite lucrari de renovare si amenajare interioara, aplicatia Purmo Radson SmartBox include si un instrument de calcul complet.

Aplicatia poate deveni o unealta indispensabila instalatorilor, dar si una extrem de utila si atractiva pentru pasionatii de amenajari interioare, pentru toti cei interesati de cele mai estetice si totodata cele mai eficiente termic emitatoare de incalzire.
Aplicatia Purmo Radson SmartBox este disponibila acum si in tara noastra, putand fi descarcata gratuit din App Store sau prin Google Play.

Marcile PURMO RADSON fac parte, alaturi de VOGEL & NOOT si LVI, din grupul RETTIG ICC, liderul european in radiatoare, sisteme de incalzire prin pardoseala, valve si panouri de control. Cu 15 fabrici in 11 tari europene si exporturi in mai mult de 50 de tari din intreaga lume, Rettig ICC are si isi pastreaza o puternica pozitie pe piata si se angajeaza ferm sa continue investitiile in calitate si inovare.
In 2012, RETTIG ICC a vandut aproape 7 milioane de convectoare si radiatoare panou, port-prosop, pentru baie, decorative si electrice, 6,7 milioane metri patrati de sisteme de incalzire prin pardoseala si aproape 80 de milioane de metri liniari de conducte pentru sisteme de incalzire, inregistrand la finalul anului o cifra de afaceri de 555 milioane euro.
In Romania, RETTIG SRL a inregistrat la sfarsitul anului 2012 o cifra de afaceri de 31.404.000 lei, cu 5% mai mare fata de anul precedent. Pentru acest an, compania are ca obiectiv cresterea vanzarilor pentru radiatoare speciale si incalzire prin pardoseala, lansand recent pe piata locala prima conducta pentru sisteme de incalzire prin pardoseala care are o garantie unica de 30 de ani.

Rettig SRLConsultanta comerciala si tehnica PURMO in Romania

www.purmo.ro

 

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video