PURMO lanseaza primul radiator cu dubla functie: incalzire si racire

1711 vizualizari
ventiloconvector Purmo Vido
Distribuie pe

PURMO lanseaza in Romania primul ventiloconvector in carcasa metalica de radiator care asigura confort optim indiferent de anotimp. VIDO este un ventiloconvector cu dubla functie: incalzeste rapid orice interior in zilele de iarna si il racoreste in vreme de canicula.

Indiferent de sezon, ventiloconvectorul VIDO face ca temperatura de acasa sau de la birou sa raspunda intotdeauna nevoilor individuale. La prima vedere, VIDO pare un radiator obisnuit care asigura caldura in timpul iernii. Cu toate acestea, in timp ce radiatoarele clasice nu au nicio utilitate in timpul verii, VIDO are si o functie de racire, contribuind la scaderea temperaturii si imbunatatirea nivelul de confort in zilele fierbinti.

„VIDO este solutia ideala pentru confort tot timpul anului. Practic, odata instalat ventiloconvectorul VIDO intr-o incapere, nu mai este nevoie si de un aparat de aer conditionat, spre exemplu. Pentru ca VIDO are doua functii: incalzire si racire. Si rezolva astfel problema confortului interior indeferent de vremea de afara”, explica dna Tunde SANDOR, Director General al RETTIG SRL si Director de Marketing si Vanzari PURMO in Romania.

VIDO include un schimbator de caldura de mare eficienta. In lunile de iarna, agentul termic trece prin schimbatorul de caldura si astfel VIDO asigura caldura. In timpul verii, datorita ventilatorului integrat, acelasi emitator racoreste incaperea. Atunci cand agentul termic racit, din pompa de caldura reversibila sau dintr-un racitor de apa, trece prin VIDO, aerul racoros este distribuit in incapere prin ventilatorul integrat cu diferite optiuni de viteza. Astfel, temperatura interioara este redusa oferind confort in zilele caniculare de vara.
In plus, VIDO poate fi programat sa tina seama de nevoile individuale de incalzire sau racire pentru fiecare incapere. Daca unul dintre membrii familiei are alte preferinte de confort, radiatorul din camera respectivei persoane poate fi setat la o temperatura mai ridicata sau mai scazuta. La fel, in dormitoare, emitatoarele pot fi programate sa incalzeasca sau sa raceasca doar seara, cand utilizatorii se duc la culcare. Sau, in incaperile de living, sa actioneze doar ziua, cand oamenii folosesc aceste spatii. Aceste preferinte pot fi foarte usor setate datorita panoului de control inteligent extrem de accesibil oricarui utilizator.

PURMO este marca a companiei Rettig ICC, care produce circa 7 milioane de radiatoare pe an, fiind astfel cel mai mare producator de sisteme de incalzire din lume. Rettig ICC are 15 fabrici in Europa si exporta produse in 50 de tari din intreaga lume. Pozitia puternica si stabila pe piata a Rettig ICC este rezultatul investitiilor continue ale companiei in calitate si inovatie. PURMO ofera diferite produse si sisteme de incalzire, inclusiv radiatoare decorative, radiatoare pentru baie sau sisteme de incalzire prin pardoseala.

Rettig SRL
Consultanta comerciala si tehnica PURMO in Romania
www.purmo.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video