Resideo introduce garanția de 5 ani la o gamă largă de automatizări pentru încălzire și produse hidraulice

32 vizualizari
garanția de 5 ani
Distribuie pe

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), furnizor global de soluții de confort și securitate pentru spații de locuit, a anunțat extinderea perioadei de garanție la 5 ani pentru o gamă largă de automatizări Honeywell Home pentru sisteme de încălzire și pentru produsele hidraulice Resideo Braukmann.

Compania este bine cunoscută pentru portofoliul vast de soluții pentru confort, proiectate să funcționeze impecabil în orice locuință și clădire. Calitatea și nivelul tehnic al produselor au făcut ca acestea să fie alegerea firească a instalatorilor profesioniști de peste 100 de ani.
Resideo este, de asemenea, cunoscută pentru gama de produse hidraulice, care oferă fiabilitate și instalare simplă. În 2020 compania a reintrodus numele familiei de produse Braukmann, ca o recunoaștere e experienței de peste 75 de ani pe piața rezidențială europeană a armăturilor pentru apă.

Această decizie demonstrează importanța pe care o acordă compania confortului instalatorilor și utilizatorilor: mulți ani fără griji după achiziționarea unui produs nou.
Garanția de 5 ani este oferită exclusiv partenerilor direcți de distribuție Resideo pentru un număr de peste 2.000 de produse și este supusă unor termeni și condiții de vânzare. Lista completă a produselor, împreună cu condițiile și termenii de vânzare, este disponibilă pe resideo.com/warranty. 

Iată mai jos o listă de produse cu garanție extinsă:

  • Vanele de zonă cu 2 și 3 căi
  • Termostatele programabile Honeywell Home, de exemplu T3/T3R și T4/T4R
  • Termostatele cu conectare la internet Honeywell Home, de exemplu T6/T6R
  • Gama Evohome
  • Robineții termostatici de radiator
  • Reductoarele de presiune
  • Produsele hidraulice Resideo Braukmann

„Instalatorii și utilizatorii doresc produse fiabile. Totodată, vor să știe că, dacă ceva nu funcționează corespunzător, nu îi va costa timp și bani pentru a remedia. Garanția extinsă oferă această siguranță, demonstrând, în același timp, încrederea pe care o avem în fiabilitatea soluțiilor noastre de confort”, explică această decizie Mario Moura, Director General Products & Solutions EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa).

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video