novapex

 

Robineți termostatați IVAR - Noul Catalog Internațional IVAR 2019

robineti termostatati IVAR
vizualizari

IVAR

Descoperă varietatea de produse IVAR acum în Noul Catalog Internațional 2019! Cuprinzând toată gama noastră de produse, vă permite să alegeți cel mai potrivit produs sau sistem pentru proiectul dumneavoastră.

 

Pentru a înțelege cât mai bine multitudinea de produse existente în gama IVAR, o să vă prezentăm într-o serie de articole fiecare capitol al catalogului pentru o imagine cât mai clară a ceea ce reprezintă brand-ul IVAR: EXPERIENȚĂ, CALITATE și INOVAȚIE.

Vă invităm să răsfoiți capitolul de mai jos unde o să descoperiți gama vastă de robineți pentru radiator și nu numai, oferindu-vă astfel o soluție pentru instalația sau sistemul dumneavostră de încălzire, toate produsele IVAR sunt fabricate în Italia, la fabrica din Prevalle, Brescia.

Începem cu prezentarea pe scurt al capitolului de “Robineți radiator și robineți ventiloconvector IVAR”

 

Seria de capete termostatate OPTIMA are un finisaj de calitate superioară care asigură o aplicație perfectă în designul unității de încălzire. Specificațiile tehnice sunt de asemenea impresionante: capul DH01 prezintă un răspuns ultra-rapid și o histereză extrem de scăzută clasându-l în partea superioară a gamei de capete termostatice IVAR. Robineți tur și retur completează gama cu aceleași finisaje dotate cu accesorii și olandezi. Toți robineții tur și retur OPTIMA sunt dotați cu adaptoare AVK01.

Optima IVAR

Capete termostatate IVAR sunt dispozitive mecanice pentru controlul automat al debitului de apă către radiatoare datorită unui agent termosensibil care reacționeaza la variațiile temperaturii camerei. O gamă largă de de modele din gama de capete termostatate IVAR poartă marca Keymark EN 215, care garantează conformitatea modelului de asemenea aceleași sisteme sunt însoțite de eticheta energetică TELL.

HarmoniaIVAR

Robineții termostatați HARMONIA sunt ideali pentru sistemele noi, aceștia facilitând situațiile în care aveți nevoie de proceduri complexe de calibrare și sunt cea mai simplă soluție de instalat pe sisteme existente, aceștia împreună cu capul termostatat oferă trei funcții importante:

1. Controlul temperaturii datorită capului termostatat care modulează debitul,

2. Pre-setarea debitelor în 6 poziții, pentru a facilita intervalele de activare a sistemului,

3. Echilibrarea dinamică a sistemului pentru gestionarea eficientă a sarcinilor parțiale.

De asemenea capitolul cuprinde și detalii despre: robineți termostatabili, robineți manuali, robineți retur, seria de robineți pentru radiator gama Basic, kit-uri pentru radiator, robinețiH, robineți cu 4 căi, robineți termostatabili monotub, robineți termostatati manuali, accesorii, robineți pentru ventilo-convector și kit-uri ventiloconvector.

În următorul articol o să prezentăm gama de “Țeavă și Fitinguri” IVAR.

IVAR HVAC ROMANIA
București, B-DUL. BIRUINȚEI NR. 139, TEL. 021.350.31.81
e-mail: office@ivarhvac.ro, site: www.ivarhvac.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article